De Groene Karavaan! Win een groene buurt 🌱

Kan de buurt waarin jij woont of actief bent wel een groene opfrisbeurt gebruiken? Woon jij in Rotterdam? Of ben je betrokken bij een Rotterdamse club of organisatie zoals een speeltuin, een buurthuis of een moskee? Wil jij meer geveltuinen, blije boomspiegels, minder tegels & bloeiende perken in jouw omgeving? Doe dan mee met deze WIN-actie en wie weet komt de Groene Karavaan op zaterdag 6 mei langs in jouw buurt!

DE GROENE KARAVAAN

Het NK Tegelwippen 2023 is gestart en loopt dit jaar tot 31 oktober. Rotterdam hoopt dit jaar weer een hoop tegels in de stad te vervangen voor groen. Een groene omgeving is niet alleen gezond maar zorgt ook voor verkoeling op warme dagen en een betere afvoer van water tijdens een extreme bui. Om je op weg te helpen maak je via deze actie kans op een berg aan groene support door middel van de Groene Karavaan! Als je wint komen wij met een team van groene aanpakkers samen met jou en de rest van jouw team of buurtgenoten een locatie of plek vergroenen. 

EEN GROENE BEURT VOOR JE BUURT

Dus, waar wacht je nog op? Laat ons weten waarom jouw locatie een groene beurt verdient en wie weet komen wij langs met plantjes, bio bollen, gereedschap, regentonnen van Waterleider, muziek & een paar sterke tegelwippers met groene vingers die jou komen helpen met vergroenen en onttegelen. Heb je nog een stapel tegels in je achtertuin liggen waar je vanaf wilt? Die mag je ook inleveren!

GEEF JE BUURT OP!

Je kan de locatie waar je wilt vergroenen(alleen in Rotterdam!) voor deze WIN-actie opgeven tot en met 11 april 2023 door onderstaand formulier in te vullen. Op 18 april maken we de winnaars bekend waar we op zaterdag 6 mei met de Groene Karavaan langs zullen komen.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Locatie om te vergroenen: *
Naam contactpersoon *
Adres *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Ik ben werk samen met deze actieve organisatie in mijn wijk (indien van toepassing):
Hoeveel vrijwilligers/clubgenoten/buurtgenoten verwacht je ongeveer die zin hebben om te komen helpen?
*
Wat willen jullie graag vergroenen aan jullie buurt?
*
Required
Waarom moet de Groene Karavaan bij jou langskomen?
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy