Ερωτηματολόγιο για γονείς τα παιδιά των οποίων λαμβάνουν υπηρεσίες πρώιμης παρέμβασης
Αγαπητέ κύριε, αγαπητή κυρία,

Θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συνεργασία σας για την ανάπτυξη της Έκθεσης Χώρας (Country Report) για την Πρώιμη Παρέμβαση (ΠΠ) στην Ελλάδα.

Η Έκθεση Χώρας  για την Πρώιμη Παρέμβαση στην Ελλάδα έχει ως στόχο να δώσει μια σαφή εικόνα της κατάστασης των υφιστάμενων υπηρεσιών Πρώιμης Παρέμβασης όσον αφορά τη νομοθεσία, τη διαθεσιμότητα, τα χαρακτηριστικά, τη χρηματοδότηση και τις τρέχουσες ανάγκες. Για το σκοπό αυτό, εμπλέκουμε τα βασικά ενδιαφερόμενα μέρη μέσω συνεντεύξεων και ερωτηματολογίων.
Οι οικογένειες είναι θεμελιώδους σημασίας για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με το πώς λειτουργεί το σύστημα υποστήριξης, όσον αφορά τον εντοπισμό και την επιλογή των ωφελούμενων, την ανάπτυξη εξατομικευμένων σχεδίων υποστήριξης/παρέμβασης, την  εφαρμογή και παρακολούθηση των παρεμβάσεων και την εμπλοκή των οικογενειών.  

Ως εκ τούτου, αναπτύξαμε το ακόλουθο ερωτηματολόγιο. Η καταληκτική ημερομηνία για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου από εσάς είναι η 31η Μαΐου.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο και τη συνεργασία σας. Το έργο ECI Greece σχεδιάστηκε ακολουθώντας μια προσέγγιση διαβούλευσης και  συμπαραγωγής. Η ενεργή συμμετοχή σας είναι απαραίτητη και εκτιμάται ιδιαίτερα.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy