Posseir la poesia #joemquedoacasa (formació virtual)
Des del Programa biblioteca escolar "puntedu" us proposem una formació telemàtica (a través del Hangouts, és molt fàcil d'utilitzar) sota el títol "Posseir la poesia #joemquedoacasa", a càrrec de Dani Espresate Romero, el dimarts 31 de març de 17h a 19h.

En aquesta activitat de formació es pretén apropar la poesia a l'escola, acompanyar l'alumnat amb una mirada poètica, en diferents espais i moments. Es presentaran diferents recursos que es poden utilitzar a l'aula i es farà una presentació de llibres per a docents i llibres per a l'alumnat. Es preveu reservar un temps per fer preguntes i es requerirà, posterior a la sessió, la presentació d'una senzilla activitat per compartir.

Cal omplir aquest formulari d'inscripció.

Demanem que, preferiblement, poseu el vostre correu XTEC en el moment de fer la inscripció.
Email address *
Nom i cognoms *
Your answer
centre educatiu de treball *
Your answer
Servei Territorial *
Formes part d'algun seminari o grup de treball de biblioteques escolars? *
En cas afirmatiu escriu a quin CRP està adscrit el teu seminari o grup de treball
Your answer
Tot i que la formació és oberta, és limitada i, per tant, es prioritzaran els assistents de grups de treball i de seminaris de biblioteques escolars, ja que s'intenta minimitzar la manca de sessions presencials per causa de la COVID-19. Tindrem en compte l'ordre d'arribada en les inscripcions. Dilluns rebreu un correu electrònic amb una invitació al hangouts. Per accedir a l'aula virtual només heu de clicar a "Uneix-me a Hangouts Meet" o a l'enllaç que trobareu al costat o a sota de "Uneix-me a Hangouts Meet" cinc minuts abans de l'inici de la sessió de formació.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. Report Abuse