CHESTIONAR ALUMNI 2017
STIMATI ABSOLVENTI AI ULBS,

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE ENUNTURILE DIN CADRUL CHESTIONARULUI DE MAI JOS SI SA RASPUNDETI CU ATENTIE SI SERIOZITATE.

RASPUNSURILE LA ACEST CHESTIONAR VOR FI UTILIZATE IN VEDEREA IMBUNATATIRII CALITATII PROCESELOR DERULATE IN CADRUL ULBS.

VA MULTUMIM !!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potrivit prevederilor Legii nr. 677/2001, prin semnarea acestui chestionar absolventul se obliga sa furnizeze datele cu caracter personal si este de acord ca Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu sa prelucreze aceste date.
Conform Legii nr. 677/2001, absolventul da dreptul de acces si de interventie asupra datelor din prezentul chestionar, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
Pentru exercitarea acestor drepturi absolventul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, conducerii Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms