KUNDALINIYOGA OCH KINESISK MEDICIN
OBSERVERA ATT OM DU ANMÄLER DIG SENARE ÄN DEN 22 MAJ BEHÖVER DU OCKSÅ SKICKA ETT SMS TILL TELEFONNUMMER: 070-7744886 om att du kommer! Stort tack!

Välkommen på en workshop med Peter Torssell, lärare i Traditionell Kinesisk Medicin och Camilla Lund Elander, lärare och terapeut inom Kundaliniyoga.

Lördagen den 25 maj

Det är qi som gör att du lever, som upprätthåller kroppens alla funktioner och som är ligger bakom alla funktioner och aktivitet i Universum. Qi finns överallt och är det som förbinder allt samman. Din qi interagerar ständigt med omvärldens qi. Att förstå qi och prana på djupet är vitalt för den som vill använda yogan som redskap för läkning för sig själv och andra.

I den här workshopen får du lära dig mer om hur man ser på qi ur ett klassiskt kinesiskt perspektiv och hur du kan påverka qi i dig själv, men även hur du kan påverka qi i samhället.

Vi gör kundaliniyoga och meditation för att stärka vår qi och prana. Vi tittar på övningarna utifrån den kinesiska medicinen.

Passar dig som har erfarenhet av kundaliniyoga, yogalärare från olika traditioner och breathwalkinstruktörer som vill fördjupa sin förståelse för hur rörelse, mat och andningsövningar påverkar.

Datum: Lördagen den 25 maj 2019

Program

13.30-15.00 Kundaliniyoga med Camilla Lund Elander
15.00-17.00 Föreläsning med Peter Torssell samt återkoppling på det övningar vi gjorde i yogapasset
17.00-17.30 Avslutande meditation

Plats: Stockholms Kundaliniyogacenter, Reimersholmsgatan 79.

Pris: 575 kr. Om du boka före den 4 april.

Inkl material, te och frukt.


Med varma hälsningar
Camilla Lund Elander/YOGA DIMENSIONS

Email address *
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Upprepa e-postadress
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Gatuadress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Ort *
Your answer
Din tidigare erfarenhet *
Required
Bokningsvillkor: Bokningen är bindande. Pris för evenemanget: 575 kr. 475 kr om du bokar före den 24 mars. Summan fakturerats via e-post av Yoga Dimensions/Lund Elander Business Development AB med 10 april som sista betalningsdag. *
Integritetspolicy. Yoga Dimensions delar aldrig information med tredje part. Du kan när du vill avsäga din nyhetsbrev och be att samtliga uppgifter du lämnat tas bort från våra register. Dina uppgifter används för att kunna skicka information om kurser, skicka information om yogapass mm. *
Required
Om du har en skada eller sjukdom är det viktigt att du talar med din läkare om kundaliniyoga är en lämplig träningsform. Yogan vi gör under workshopen lämpar sig ej för dig som är gravid. *
Required
Meddelande till läraren.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service