Ερευνητική Ομάδα Μελέτης & Ομάδα Αρθρογραφίας 2018-2019
Το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 ξεκίνησε και η νέα Διοίκηση της SAFIA (Student Association For International Affairs) προκηρύσσει το σχηματισμό της νέας Ερευνητικής Ομάδας Μελέτης καθώς και τη σύσταση μιας Ομάδας Αρθρογραφίας στα πλαίσια της Οργάνωσης. Η πλήρης δομή της ομάδας αναλύεται εδώ: http://safia.gr/research/.

Α. Η Ερευνητική Ομάδα Μελέτης ασχολείται με την έρευνα και συγγραφή επιστημονικών αναλύσεων στις εξής θεματικές υποομάδες:

1. Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις
2. Οικονομικές Δυναμικές
3. Άμυνα & Ασφάλεια
4. Διεθνές & Ευρωπαϊκό Δίκαιο
5. Κοινωνικά & Ανθρωπιστικά Ζητήματα
6. Περιβάλλον & Ενέργεια
7. Επιστήμη & Τεχνολογία

Η κάθε ερευνητική υποομάδα αποτελείται από τον/την Συντονιστή/τρια, τον/την Επιστημονικό Σύμβουλο και τους Ερευνητές.

Οι Ερευνητές αναλαμβάνουν:
i) την ολοκλήρωση καθορισμένων αναλύσεων κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους,
ii) την υποχρέωση συμμετοχής στις συναντήσεις της υποομάδας τους,
iii) τη συγγραφή άρθρων γνώμης εφ΄ όσον το επιθυμούν (Σημείωση 1).

Β. Η Ομάδα Αρθρογραφίας έχει ως γνώμονα τις 7 θεματικές των υποομάδων της Ερευνητικής Ομάδας Μελέτης, καθώς και την ελληνική εξωτερική πολιτική.

Οι Αρθρογράφοι αναλαμβάνουν:
i) τη συγγραφή τουλάχιστον ενός άρθρου γνώμης μηνιαίως,
ii) την υποχρέωση συμμετοχής στις συναντήσεις της ομάδας τους,
iii) τη συγγραφή επιστημονικών αναλύσεων εφ' όσον το επιθυμούν (Σημείωση 2).

Σημείωση 1: Τα μέλη της Ερευνητικής Ομάδας είναι και εν δυνάμει αρθρογράφοι, με την έννοια του ότι μπορούν να συγγράφουν άρθρα γνώμης. Ωστόσο, οι όροι παραμονής τους στο κύριο σώμα της Ερευνητικής ομάδας είναι εκείνοι των μελών της Ερευνητικής Ομάδας.

Σημείωση 2: Τα μέλη της Ομάδας Αρθρογράφων είναι και εν δυνάμει ερευνητές, με την έννοια του ότι μπορούν να συγγράφουν επιστημονικές αναλύσεις. Ωστόσο, οι όροι παραμονής τους στην ομάδα των αρθρογράφων είναι εκείνοι των μελών της ομάδας αρθρογράφων.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως Ερευνητές θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Σε περίπτωση επιλογής τους, το τελευταίο βήμα για την ένταξη στην ομάδα και την απόκτηση της ιδιότητας μέλους της SAFIA θα είναι η κατάθεση του ποσού των 15€ ή αν επιλεχθεί το ενιαίο πακέτο, του ποσού των 35€. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πακέτα συνδρομής στο http://safia.gr/subscriptions/. Στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους, τα μέλη της Ερευνητικής Ομάδας Μελέτης θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Μετά το πέρας της προθεσμίας θα ειδοποιηθείτε με email για την πορεία της αίτησής σας. Στο μεταξύ, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook είτε με email στο infosafia@gmail.com

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου *
Επώνυμο *
Όνομα *
Φορέας Σπουδών *
Τμήμα *
Έτος φοίτησης *
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω ως: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service