Vragenlijst "Uniek & Romantiek"
Welkom bij de vragenlijst voor Uniek & Romantiek!

Wat leuk dat je je wilt opgeven voor de date! Spannend, hè?
Wij vinden het ook wel een beetje spannend. Het liefst maken we iedereen heel erg blij met een leuke date. Daarom willen we graag zoveel mogelijk over je te weten komen, zodat we je kunnen koppelen aan iemand die heel goed bij jou past. Om deze reden hebben we deze vragenlijst gemaakt.

Je mag de vragenlijst natuurlijk helemaal zelf invullen, maar het is misschien wel prettig als je een ouder of begeleider (of iemand anders) laat meekijken. Heb je geen hulp bij het invullen, of heb je liever hulp van ons? Dan kun je ons bellen via 06-40410194 en helpen we jou met het invullen.

Houd er rekening mee dat het ongeveer 45 minuten zal duren om de gehele vragenlijst in te vullen. We weten dat het een vrij lange lijst met vragen is. Dit doen we om zo goed mogelijk erachter te komen wie jij bent en waar je naar op zoekt bent. Zo hebben we de meeste kans om iemand te vinden die heel goed bij jou past. Door deze vragenlijst in te vullen hoef je niet speciaal op gesprek te komen. Makkelijk, hè?

Wanneer je de vragenlijst invult, ontvangen wij natuurlijk persoonlijke informatie over jou. We behandelen deze gegevens zorgvuldig. Hiervoor hebben we een privacyverklaring opgesteld. Deze kun je vinden op www.puurisperfect.nl/privacy (en onderaan de homepagina op onze website). Met het invullen van de vragenlijst ga je automatisch akkoord met deze privacyverklaring. Mocht je hier vragen over hebben, dan laat het gerust even weten.
 
Veel succes met het invullen en mocht je vragen hebben, dan kun je altijd terecht bij een van onze contactpersonen via email: uniekenromantiek@gmail.com of telefoon (06-40410194).

Klik hieronder op de knop 'Volgende' om te starten met de vragenlijst.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy