Schrijfmiddag Wiki goes Caribbean in het Nationaal Archief (15 september 2018)
Met het Wiki goes Caribbean project proberen we de informatie over Suriname en het Caribisch gebied op Wikipedia en de Wiki Commons beeldbank uit te breiden, te vergroten, te verbeteren en te actualiseren. Samen met het Nationaal Archief organiseren we op zaterdag 15 september een schrijfmiddag om samen met andere geïnteresseerden, wikipedianen en professionals meer artikelen op de Nederlandse wikipedia te schrijven en om foto's van het Nationaal archief bij artikelen te plaatsen.

Op onze projectpagina (https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wikiproject/Wiki_goes_Caribbean/15septNA) vind je een overzicht van de onderwerpen waar je direct mee aan de slag kunt tijdens deze schrijf- en fotomiddag. Natuurlijk kan je ook werken aan andere onderwerpen over Suriname en het Caribisch gebied waarin je geïnteresseerd bent. Wil je van tevoren bepaald materiaal uit het informatiecentrum van het Nationaal Archief gebruiken, vermeld dit dan bij je inschrijving op het formulier.

De schrijfmiddag begint om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur.
Locatie: Het Nationaal Archief, Prins Willem-Alexanderhof 20, Den Haag (Gratis toegang)

Om een beeld te krijgen van hoeveel deelnemers we kunnen verwachten, vragen we je om je in te schrijven voor deze middag. Je (persoons)gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden nooit aan derden verstrekt. Vragen kun je mailen aan danielle@wikimedia.nl.

Hartelijk bedankt en tot ziens op 15 september!

Daniëlle (DanielleJWiki)

Email address *
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Gebruikersnaam Wikipedia (als je die al hebt)
Your answer
Waar wil je over gaan schrijven?
Your answer
Heb je nog boeken nodig van de studiezaal van het NA?
Your answer
Hoe heb je gehoord van Wiki goes Caribbean? *
Required
Wil je de Wikimedia Nederland nieuwsbrief ontvangen? Deze verschijnt 10 keer per jaar en je kunt je ook weer eenvoudig afmelden.
Ga je akkoord met het verwerken van uw gegevens volgens de AVG? *
Deelnemers van evenementen van Wikimedia Nederland worden geacht het beleid Vriendelijke Ruimtes te respecteren. Het beleid is na te lezen op: https://nl.wikimedia.org/wiki/Over_ons/Vriendelijke_ruimtes.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Wikimedia Nederland. Report Abuse - Terms of Service