Fehér alapú textil szájmaszk rendelés
Amíg a weboldal készül gondoltam fennhagyom a tavaszi előrendelős kérdőívet , kis változtatásokkal , szóval ha szeretnél lecsapni egy- két cuki szájmaszkra akkor , itt könnyen egyszerűen megteheted <3)


Köszönöm szépen az érdeklődésedet a munkáim iránt <3
Kérlek olvasd el figyelmesen az alábbi szöveget.Ha esetleg pólók vagy táskák érdekelnének ↘️https://forms.gle/SxUzw55iuz4s9uTC8
Két rétegű fekete maszkok ↘️https://forms.gle/287N1DVgfBTtJ9VM7⚠️Gondolom felesleges leírni de... ez cosplay kellék. Mikor elkészültek az alapok még a kanyarban sem volt a covid. Tervben van több rétegű maszk varrása ,de ezek nem azok. Ez max akkor véd ha elég morcosan nézel s, az idióták elkerülnek jó messzire. Ha a korona vírussal kapcsolatban keresel eszközt tájékozódj megfelelő orvosi oldalakon.➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⚠️ A rendelés menete: ⚠️
▶️ Leadod a rendelést. / Kérlek ne felejtsd el megadni az email címedet!˛/
▶️ Amint kész van minden a rendelésedből, jelzem feléd e-mailben.
▶️A form utolsó lapján előre meg kell adnod, hogy házhoz szállítást, vagy nyári Mondoconos átvételt szeretnél.

↘️ Ha a Mondoconost szeretnéd, mi sem egyszerűbb, kapsz majd egy email, mikor minden megvan, elég a neved bemondásával átvenni a conon a rendelésed.

↘️ Ha postai utánvétet választanál, akkor pedig e-mailben megkapod a pontos postaköltséget (foxpost és magyarposta), onnantól kezdve egy heted van visszajelezni/utalni, és küldöm is a csomagot.
A form utolsó lapján add meg kérlek az adataid a számlához és a postához. Ezeket az információkat a jogszabályoknak megfelelően kezelem, harmadik személynek át nem adom, illetve a postázást követően nem kerülnek tárolásra.

Személy szerint a Foxpost utánvétet preferálom, mert egyszerű és olcsó, de tudom, hogy sokak közelében nincs, így lemérem postán is, ha szükséges.
Sajnos a magyar posta most már szigorúbb, mint régebben, minden vastagabb levelet csomagnak vesz.
Itt magatok is meg tudjátok tekinteni, melyik milyen szolgáltatást kínál: (https://www.posta.hu/szolgaltatasok/calculator/domesticletter) (https://www.csomagvarazslo.hu/arak)

FONTOS

⚠️Sajnos a levelek gyakran a spam mappában landolnak, lessétek meg azt is néha néha ;)

⚠️Semmit sem kell előre elutalni sehova! Értesíteni foglak e-mail-ben, amint elkészült a rendelésed - ha előre utalnál, azt csak az értesítő után tedd!

↘️ A Rendeléstől bármikor elállhatsz, mind tudjuk, hogy bármikor bármi közbejöhet. Ha így alakul kérlek időben jelezd felém ezt e-mailben :)

🖤🖤🖤🖤🖤🖤Árazás 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
Az árak ugyanazok mint a Mondoconon.

Ebből a típusból ezekkel a mintákkal:
1 db szájmaszk ▶️1800ft
2db szájmaszk ▶️1500ft/db ▶️3000ft összesen

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

Az egyik mintát a biztonság kedvéért kitakartam. Itt megnézheted a kitakarás nélküli verziót.
↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️
https://drive.google.com/open?id=1STnf4DdaN1K8Bpq86l9U-r9MVe73j13a


Kérlek vedd figyelembe ,hogy ezek a minták és a nyomatok mind egytől-egyig kézzel készülnek, apróbb különbségek lehetnek.Persze amennyiben ha nem tetszik akkor bármikor elállhatsz az üzlettől/visszaküldheted amíg a termék nem volt hordva.

Melyik mintát/(mintákat) szeretnéd? (Kérlek a minta számával válaszolj)
Captionless Image
Név *
Email cím *
Átvételi mód *
HA Foxpost, kérlek írd meg a TELEFONSZÁMOD, és a foxpost automata NEVÉT, címét amelyikbe kéred. https://www.csomagvarazslo.hu/arak
HA Posta kérlek írd meg a pontos postacímed. https://www.posta.hu/szolgaltatasok/calculator/domesticlette (egy póló kb 970ft de sajnos 2 pólót már csak postán maradón vagy csomagként (2,5 cm felett) lehet feladni ami 1600tól kezdődik :()
HA POSTA vagy FOXPOST akkor kérlek add meg a számlázási címed és nevet:
Szállítással, átvétellel kapcsolatos kérdés/kérés:
Hírlevél hozzájárulás. A jövőben szeretnék összeállítani hírlevelet hasznos, fontos esetleg érdekes infók közlésére. Természetesen erről bármikor leiratkozhatsz és csak pár havonta egy lenne, nem vinném túlzásba. Érdekel-e az ilyesmi?
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy