Kevät 2020 Espoo Matinkylä
Auroras-verkosto järjestää työelämäaiheista yksilö- ja ryhmämentorointia. Ryhmiimme ovat tervetulleita maahan muuttaneet, koulutetut naiset, jotka kaipaavat tukea työelämään siirtymisessä ja työnhaussa. Ryhmään osallistuessasi voit olla työssä, työtön, opiskelija tai kotona lasten kanssa. Ryhmän jälkeen on mahdollista osallistua yksilömentorointiin.

Matinkylän Auroras-ryhmän tapaamiset alkavat helmikuun 12. päivä. Ryhmä tapaa yhteensä kaksitoista kertaa. Tapaamiset ovat joka viikko klo 17.30-19.30 Ison Omenan kirjastossa (Suomenlahdentie 1) . Me toivomme, että voit osallistua mahdollisimman moneen tapaamiseen. Huomioithan, että ryhmämme ovat suomeksi. Sinun suomen kielen taitosi ei tarvitse olla täydellinen. Olisi kuitenkin tärkeää, että pystyt osallistumaan ryhmän keskusteluihin ainakin vähän. Jos mietit, riittääkö kielitaitosi ryhmään, jutellaan siitä yhdessä.

Jos toivot lisätietoja Auroras-toiminnasta tai haluat miettiä ryhmään osallistumista yhdessä meidän kanssamme, otathan yhteyttä hankekehittäjä Tanja Aakkoon: tanja.aakko@auroras.fi tai p. 050-467 3510. Me autamme sinua mielellämme!
Sukunimi *
Your answer
Etunimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Olen tällä hetkellä *
Required
Mistä sait tiedon Auroras-mentoroinnista?
Mitä sinä olet opiskellut kotimaassasi / Suomessa?
Your answer
Millä alalla sinä haluaisit työskennellä? *
Your answer
Onko sinun suomen kielen taitosi sellainen, että voit osallistua ryhmän yhteisiin keskusteluihin? *
Required
Miksi sinä haluat mukaan Auroras-ryhmään? *
Your answer
Toivotko ryhmän tapaamisten lisäksi kahdenkeskisiä tapaamisia omalla alallasi työskentelevän mentorin kanssa? *
Required
Auroras-verkoston työntekijöiden lisäksi Espoon keskustan ryhmän mentorit saavat ilmoittautumisen yhteydessä tämän lomakkeen tiedot. Ryhmään ilmoittautuneen yhteystiedot tallennetaan Auroras-verkoston ylläpitämään tiedostoon. Yhteystietoja käytetään ryhmään liittyvistä asioista tiedottamiseen. Joskus viestimme myös muista asioista, joiden ajattelemme kiinnostavan sinua. Halutessasi voit kieltää kaiken muun kuin ryhmään liittyvän viestinnän. Antaessasi tietosi hyväksyt edellä mainitut asiat. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Suomen Akateemisten Naisten Liitto. Report Abuse