Toestemmingsformulier gegevensverwerking leerling
Het IJburg College is trots op wat onze leerlingen doen en maken. We willen dat graag laten zien.

Daarom maken we foto’s en filmpjes en plaatsen die bijvoorbeeld op onze website of in brochures. Regelmatig worden we bezocht door (regionale) tv zenders voor interviews of opnames.
Als wij buitenschoolse activiteiten hebben is het handig als we kunnen beschikken over lijsten met bijvoorbeeld namen en telefoonnummers.

Dit zijn allemaal voorbeelden van verwerkingen van persoonsgegevens van uw kind waarvoor wij uw schriftelijke toestemming nodig hebben. U kunt deze toestemming aan ons verstrekken door op dit formulier aan te geven waar u toestemming voor geeft. Deze verklaring kunt u ondertekend bij het inschrijfformulier voegen.

Het IJburg College heeft voor de hieronder genoemde verwerkingen van persoonsgegevens van uw kind passende beveiligingsmaatregelen genomen om ongewenste en onrechtmatige verwerkingen te voorkomen. Voor enkele verwerkingen geldt dat niet alle risico’s weg kunnen worden genomen. Denk bijvoorbeeld aan het risico op kopiëren en delen van foto’s van uw kind door derden. Heeft u vragen over de concrete veiligheidsmaatregelen die wij nemen of andere vragen over de verwerkingen waar wij uw toestemming voor vragen? Dan kunt u contact opnemen met de Functionaris Gegevensbescherming via privacy@ijburgcollege.nl.

De toestemming wordt gevraagd voor de inschrijvingsduur van uw kind. U kunt een eenmaal gegeven toestemming op ieder gewenst moment wijzigen en/of intrekken. Vanaf het moment dat u uw toestemming intrekt zal het IJburg College stoppen met de hiervoor genoemde verwerkingen.

Email address *
Ik geef het IJburg College toestemming om de onderstaande aangevinkte persoonsgegevens te verwerken zolang mijn kind is ingeschreven.
Naam van mijn kind: *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of IJburg College. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms