Înscriere training Educație pentru Dezvoltare Durabilă
Acest formular se adresează profesioniștilor din sectorul ONG și mass-media (jurnaliști, bloggeri, fotografi etc.) care doresc să participe la una din cele 3 sesiuni de training derulate de ARCADIA in Iași, Cluj și București în octombrie 2015, și oferite in cadrul proiectului "Informație multiplicată, un plus de impact".
Sesiunile de instruire și formare a multiplicatorilor vor aborda noile tendințe globale în dezvoltarea internațională, vă vor familiariza cu agenda post-2015 și cu ariile tematice ale dezvoltării durabile, și vor oferi metode de lucru participative și instrumente de promovare a dezvoltării durabile în comunitățile locale, toate într-un context favorabil stabilirii de contacte profesionale și parteneriate între organizațiile participante. Costurile de participare sunt suportate integral de către organizatori.

Acest proiect face parte din planul național de lucru al României pentru Anul European pentru Dezvoltare 2015 (AED2015) și este finanțat de Comisia Europeană și de Ministerul Afacerilor Externe al României. Organizația ARCADIA este singura responsabilă de conținutul acestui material și în niciun context acesta nu poate fi privit ca o reflexie a poziției Uniunii Europene.
Nume, Prenume *
Denumirea organizației/instituției pe care o reprezentați *
Dacă sunteți liber-profesionist, puteți completa cu specificația freelancer.
Domeniul profesional *
Va rugam sa alegeți principalul domeniu în care vă desfășurați activitatea.
Vă rugăm să specificați orașul/regiunea în care vă desfășurați activitatea. *
Vă rugăm să precizați dacă ați mai avut contact cu domeniul cooperării și dezvoltării internaționale, și cum ați devenit interesat/ă de domeniul dezvoltării durabile. Dacă este cazul, vă rugăm să precizați alte formări/sesiuni de informare-instruire/conferințe etc. *
Vă rugăm să răspundeți pe scurt, specificând perioada de desfășurare, instituția organizatoare, denumirea activității, rolul sau implicarea dvs., orice acțiuni ulterioare de follow-up.
Vă rugăm să prezentați motivația dvs. de a participa la training și să detaliați modalitățile prin care vă propuneți să valorificați participarea în activitatea dvs. profesională. *
Puteți include tematici și domenii de interes, așteptările dvs. referitoare la training, dar și idei despre cum veți putea deveni multiplicator al rezultatelor obținute în urma trainingului.
La care din sesiunile de training doriți să participați? *
Vă rugăm să luați în considerare regiunea în care se află organizația/instituția dvs.
Aveți nevoie de cazare sau transport pentru a participa la training? *
Vă recomandăm să bifați mai jos dacă aveți nevoie de suport financiar pentru decontarea cheltuielilor de transport între orașul de proveniență și locația aleasă, și dacă necesitați asigurarea unei nopți de cazare aferente participării la training.
Vă rugăm să precizați dacă aveți nevoi alimentare specifice.
Dacă este cazul, vă rugăm specificați alergii, intoleranțe alimentare, regimuri speciale - vegetarian, vegan etc. de care să ținem cont.
Cum ați aflat de training? *
Date de contact pentru confirmarea participării - adresă de email. *
Vă rugăm precizați o adresă de email la care puteți fi contactat pentru anunțarea rezultatelor selecției și confirmarea participării.
Date de contact pentru confirmarea participării - telefon.
Vă rugăm precizați numărul de telefon la care puteți fi contactat în caz de urgență cu privire la selecția sau/și participarea la training.
Alte mențiuni
Dacă aveți alte precizări, clarificări sau sugestii adresate organizatorilor, vă rugăm folosiți căsuța de mai jos.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy