Beauxbatons-rapporter
Rapportera in dina XP här! När rapporten tagits hand om kommer din karaktärs poäng att synas här: https://drive.google.com/open?id=1r6HCay28CvEuPsZoj4QwV-aqnKhyQ7A6MFxphD43vmo
Karaktärens namn *
Du kan bara rapportera in XP åt dig själv. Om en annan spelare deltagit i samma spel och vill ha poäng får de skicka in en rapport själva.
Your answer
Årskurs *
Sjuan (Septième) är första årskurskursen, nollan (Terminale) är sista årskursen. Tvåan och nollan är BBs motsvarighet till GET/FUTT-nivå.
Typ av spel du spelat *
Länk till spel *
Spelet måste vara avslutat och ha spelats eller logg postats i forumet. Du måste ha skrivit minst 500 ord om karaktären totalt i spelet för att det ska vara giltigt.
Your answer
Hur långt är spelet? *
På ett ungefär. Gäller totalt sett, d.v.s. med alla spelare/karaktärer. Du måste inte hålla koll på det om du inte vill, men spel på över 5000 ord totalt kan få bonuspoäng efter att loggen granskats av rektorerna.
Karaktärsutvecklande?
Om du ger en tydlig motivering till hur ett spel, oavsett vilken sort och oavsett längd, utvecklat din karaktär så kan du få +1p för utvecklande spel, men det är ingen garanti. Exempelvis: "I detta spel så tog min karaktär för första gången aktivt avstånd från renblodsfascisterna, vilket jag tror kommer leda till att han blir mer mugglarvänlig med tiden." Är det inget särskilt som hänt eller om du inte är intresserad av eventuella bonuspoäng så hoppar du bara över frågan.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service