Vols crear un espai web per a la teva entitat?TALLER D’INTRODUCCIÓ AL WORDPRESS
Dates: Els dimecres 7, 14, 21 i 28 de novembre de 2018
Horari: de 18 a 21 h
Lloc: Centre de formació permanent Tres Roques (Plaça del Canigó, 7. Mataró)

Inscripcions: Fins al 31 d’octubre. Màxim 2 persones per entitat.
Places limitades: Caldrà el compromís d’assistència de les persones seleccionades ja que és indispensable assistir al 100% de la formació per tal d’adquirir els coneixements i no alterar el ritme del curs.

L’Agència municipal de Suport a l’Associacionisme, de l’Ajuntament de Mataró, organitza un taller adreçat a tots els membres d’entitats sense ànim de lucre registrades a Mataró que vulguin crear un blog per a la seva entitat.
Es tracta d’una eina fàcil d’utilitzar, que permet crear i gestionar de manera gratuïta espais web adaptats a les necessitats de cada entitat.

NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
ENTITAT *
Your answer
CÀRREC QUE OCUPES A L'ENTITAT *
Your answer
La teva entitat disposa de blog o pàgina web? *
Required
En cas afirmatiu, quina és la pàgina web (url)?
Your answer
Saps utilitzar internet i el correu electrònic? *
Required
Com doneu a conèixer les activitats i el projecte de la vostra entitat? *
Your answer
Protecció de dades
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la normativa estatal que correspongui, l’AJUNTAMENT DE MATARÓ amb CIF P0812000H, domicili a la Riera, núm. 48, 08301 de Mataró us informa:
Finalitat: Informació i inscripcions a les formacions per a entitats que ofereix l'Agència de Suport a l'Associacionisme. Legitimació: El tractament de les dades està legitimat pel consentiment de l’interessat i/o del seu representant legal que atorga aquest document.
Destinataris: Persones representants d’entitats interessades en realitzar formació organitzada per l'Agència de Suport a l'Associacionisme.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-se al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o accedint a http://mataro.cat/drets o contactant amb el DPO. Tanmateix, l’interessat també tindrà dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
Conservació de les dades: Les dades seran conservades mentre es realitzi l’oferta formativa per a entitats el curs 2018-19 que ofereix l’Ajuntament de Mataró.
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service