Blum közösség regisztrációs űrlap
Kedves Óvodapedagógus! Kedves óvodás korosztállyal foglalkozó Szakember!

Köszönjük, hogy csatlakozol a Blum közösséghez, az elhivatott óvodapedagógusok szakmai közösségéhez.

A Blum közösség a szakmaiságra, bizalomra és egymás támogatására épül. Célja, hogy közös platformot biztosítson minden óvodapedagógusnak, aki változni és változtatni szeretne, hogy a jövő nemzedéke egészséges, változásokra reagálni tudó, magabiztos és önazonos felnőtt legyen.

A Közösség üzemeltetője a Blum program (www.blumprogram.hu), amely missziója, hogy minden gyermek önmaga lehessen, saját közegében, otthon és az óvodában. A Közösségben szívesen látunk minden, az óvodapedagógiához szorosan kapcsolódó szakembert, így óvodapszichológusokat, fejlesztő pedagógusokat, pedagógiai asszisztenseket és dadusokat is.

*** FONTOS: ***
A Blum közösséghez való csatlakozás előfeltétele a regisztrációs űrlap kitöltése. A regisztrációval jobban megismerjük közösségünk leendő tagjait, így témáinkat, képzéseinket a Blum közösség igényeihez tudjuk igazítani. Ezzel biztosítjuk a célunkban is megfogalmazott hasznos és igényes támogatást, a magas szakmai színvonal megalapozását. Emellett Te is többet megtudsz a Blum programról és a Blum közösségről! Köszönjük a kérdések megválaszolására szentelt idődet!

A regisztrációs űrlap kitöltése körülbelül 15-20 percet fog igénybe venni, amelyet követően egy kódot kapsz. Kérjük, jegyezd meg ezt a kódot, mert ezt kell majd megadnod a Facebook csoportba történő regisztráció során! Ha úgy érzed, hogy most nincs időd a kitöltésre, el tudod érni az űrlapot később is, ugyanúgy, ahogy most is tetted.

A Blum közösséghez való csatlakozáshoz szükséges, hogy rendelkezz Facebook profillal, hiszen csak így tudod elérni a regisztrációt követően a Facebook csoportot.

Kérdés esetén keress minket bátran a kozosseg@blumprogram.hu email címen.

Köszönjük az együttműködést, nemsokára találkozunk a Közösségben! :)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy