Papunet-verkkopalvelun kehitys
Papunet uudistaa sivustoaan ja etsii käyttäjiä mukaan osallistumaan sivuston kehittämiseen. Järjestämme lähiviikkoina haastatteluja, joissa käyttäjät pääsevät kertomaan omia ajatuksiaan ja toiveitaan. Jätä yhteystietosi tälle lomakkeelle ja ilmoittaudu mukaan. Haastattelut järjestää Papunetin yhteistyökumppani Exove.

Kiinnostuneiden joukosta sovimme haastatteluja taustan ja aikataulujen perusteella parhaiten sopivien henkilöiden kanssa. Tavoitteena on haastatella mahdollisimman erilaisia Papunetin käyttäjiä. Haastateltavilta ei odoteta mitään ennakkotietoja tai -valmistautumista. Lomakkeella kerätyt tiedot ovat Papunetin ja Exoven projektiryhmän käytössä, niitä käytetään vain käyttäjien haastattelukutsuja varten ja ne tullaan poistamaan projektin päättyessä.
Oma nimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Toivon haastattelua
Mikä on suhteesi Papunetiin?
Etsimme kehitysprojektiin haastateltaviksi eri taustaisia Papunetin käyttäjiä. Oletko esimerkiksi itse puhevammainen, puhevammaisen omainen, alan ammattilainen vai jossain muussa roolissa Papunetiä käyttävä?
Your answer
Kuinka kauan olet käyttänyt Papunetiä?
Olen käytettävissä haastatteluun pääsääntöisesti
Haastatteluja voidaan pitää Pääkaupunkiseudulla kasvotusten tai muualla Suomessa olevien kanssa etäyhteydellä tai puhelimitse. Tarkemmat haastatteluajat sovitaan erikseen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Exove Design Ltd. Report Abuse