Kérdőív a plébánia híveinek
>> Ahogy beszélgettek, tanakodtak, egyszer csak maga Jézus közeledett, és csatlakozott hozzájuk. ...Megszólította őket: „Miről beszélgettetek itt az úton?” <<     [LK 24, 15. 17]


Kedves Testvérek!

Egyházunk építőkövei a hívek és a családok, ezért különös figyelmet szeretnénk fordítani mindnyájunk tapasztalatai és javaslatai iránt. Plébániánkon számos program, esemény van, de nem tudjuk pontosan, hogy melyik csatornán jut el a legtöbb információ a testvérekhez. Sok lehetőség van a plébánia életébe való bekapcsolódásra, de nem tudjuk biztosan, hogy mindenki tisztában van a lehetőségekkel, mindenki megtalálja a számára leginkább léleképítő, egymáshoz és Krisztushoz közelebb mozdító közösségi működési formát.

Arra kérjük, szánjon rá egy kis időt (kb. 10-15 perc), és ossza meg velünk véleményét, tapasztalatait, javaslatait. A kérdőív kitöltését online módon javasoljuk, de ha valakinek ez nem lehetséges, akkor későbbiekben lesz lehetőség a kérdőív papír alapú kitöltésére. Kérjük, hogy az adatok hitelessége érdekében csak az egyik formát válasszák, tehát vagy online, vagy papíron küldjék el válaszaikat. Szeretnénk kérni, hogy a kérdőívet a család minden tagjára nézve külön-külön töltsék ki, vagyis az írni-olvasni nem tudó gyermekeitek nevében is kérünk kitölteni egy példányt, számukra egyszerűsített kérdéssor készült.
Minden kérdéscsoport végén van lehetőség egyéni megjegyzések hozzáadására. Ezek kitöltése nem kötelező, de ha bármilyen javaslat, észrevétel felmerül az adott témakörrel kapcsolatban, azok megadására itt van lehetőség, és buzdítunk is mindenkit ennek megragadására.

Testvéri köszöntéssel:
Imre atya, Doma atya és a plébánia képviselőtestülete

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy