Anmälan till symposium
Här kan du anmäla ditt deltagande till FORSA-symposiet "Social förändring - (o)lika villkor". Symposiet äger rum i sköna Norrköping den 12-13 mars 2019. Förkvällen äger rum i anslutning till Linköpings universitet, campus Norrköping, medan symposiet tar plats i det anrika De Geer Konsert & Kongress.

För att anmäla dig fyller du först i dina uppgifter på nästa sida. Kom ihåg att klicka på "Skicka" när du är klar. Du får sedan en bokningsbekräftelse samt faktura mejlad till dig inom 5-10 arbetsdagar, på den epostadress som du har uppgivit. Du kan även välj att skicka in en intresseanmälan för att genomföra en presentation eller en poster genom din anmälan. Du kan nedan även välja att gå direkt till intresseanmälan om att hålla en presentation eller ställa ut en poster. Du kompletterar sedan med en vanlig anmälan när du fått besked om du blivit accepterad eller ej.

Om du anmäler dig till att delta till symposiet ingår förmiddags- och eftermiddagsfika samt lunch den 13 mars. Du kommer även att bjudas på lättare förtäring under förkvällen den 12 mars om du önskar vara med på detta evenemang.

Jag vill: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service