Anmälan till Funktionsrätt Göteborgs årsmöte den 25 april 2019
Välkommen till Funktionsrätt Göteborgs årsmöte!

Funktionsrätt Göteborgs årsmöte är föreningens högsta beslutande organ. På årsmötet har varje medlemsförening en röst.

Kallelse har skickats ut på mail till medlemsföreningarna den 27 februari. Sista dag att anmäla sig till årsmötet är den 11 april.

Datum: Torsdagen den 25 april
Tid: 18.00-20.30
Plats: Dalheimersalen, Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 Göteborg

För att underlätta vår administration ser vi helst att du anmäler dig via formuläret nedan. Men om formuläret inte funkar för dig, eller om du har andra frågor - kontakta Funktionsrätt Göteborgs kansli på info@funktionsrattgbg.se eller 031-24 03 03.

Läs gärna mer om årsmötet på www.funktionsrattgbg.se/funktionsratt-goteborgs-arsmote-2019

Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
E-post *
Your answer
Medlemsförening *
Your answer
Är du din förenings röstberättigade ombud på årsmötet? *
På årsmötet har varje medlemsförening en röst.
Om du deltar på mötet som något annat än representant för en medlemsförening (t.ex. valberedning, styrelseledamot, personal eller annat), vänligen ange ditt uppdrag i Funktionsrätt Göteborg:
Your answer
TILLGÄNGLIGHET
Funktionsrätt Göteborgs möten ska vara tillgängliga för alla. Årsmötet hålls i Dalheimerssalen i Dalheimers hus. Här finns hiss, stortoa och hörslinga.

Meddela oss gärna vad som behövs för att mötet ska vara tillgängligt för dig. Undvik parfym och starka dofter. Stäng av mobilen under mötet.

Detta behövs för att mötet ska vara tillgängligt för mig:
Your answer
Kost
På mötet serveras kaffe/te och smörgås. Vänligen ange om du har behov av specialkost, om du har några allergier eller om det är något annat vi bör känna till gällande kost.
Kommer du tillsammans med en personlig assistent? *
Vill du beställa fika till personlig assistent? *
Om ja ovan, har din personliga assistent något särskilt kostbehov?
Your answer
Fotografering under arrangemanget
Under arrangemanget kan det förekomma fotografering. Fotona sparas av Funktionsrätt Göteborg på en säkrad server och kan även publiceras på Funktionsrätt Göteborgs hemsida, nyhetsbrev eller Facebook-sida. Materialet används i informations- och marknadsföringssyfte.

Fotografier är en personuppgift. Vi behöver därför din tillåtelse att fotografera dig vid arrangemanget och eventuellt publicera materialet via ovan nämna kanaler. Du har givetvis rätt att neka till att bli fotograferad.

Godkänner du att Funktionsrätt Göteborg fotograferar dig under arrangemanget? *
Registrering av personuppgifter
För att hantera din anmälan behöver vi behandla de personuppgifter du lämnat i detta formulär. För att kunna göra detta behövs ditt samtycke.

Dina personuppgifter behandlas fram till att arrangemanget är över. Därefter raderas de. Du har rätt att begära ett registerutdrag, rätt att få felaktiga uppgifter rättade eller raderade, rätt att begära begränsning, rätt att invända mot behandlingen, samt rätt att begära att uppgifterna flyttas.

Du har även rätt att närsomhelst återkalla ditt samtycke. Kontakta oss då på info@funktionsrattgbg.se. Är du missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter har du även rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen.

Om du inte godkänner att vi sparar dina personuppgifter fram till arrangemangets slut kan vi tyvärr inte hantera din anmälan. Du är då välkommen till arrangemanget i mån av plats.


Tillåter du att vi sparar dina personuppgifter fram till arrangemangets slut? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service