Prijava na planinski tabor na Boču 2021
S to prijavnico prijavljate svojega otroka na planinski tabor na Boču 2021 ki bo potekal od 8. do 11. julija 2021 v planinskem domu na Boču.

Tabor je namenjen otrokom, ki so v šolskem letu 2020/2021 obiskovali 3., 4., in 5. razred osnovne šole in imajo na dan plačila tabora poravnano članarino za leto 2021 Planinske zveze Slovenije pri PD Poljčane.

Ko bomo prejeli vašo prijavnico, bomo na e-pošto poslali informacije, kako poravnate kotizacijo za tabor. Cena kotizacije znaša 100 EUR (cena vključuje tri polne penzione in ostale aktivnosti, ki potekajo na taboru). Čas za poravnavo kotizacije je 20 dni, po prejeti e-pošti.

Število mest je omejeno, zato s prijavo pohitite.

POZOR - strah pred morebitno okužbo s SARS-CoV-2 ("novi koronavirus", povzročitelj COVID-19) NE VELJA kot tehten razlog za odjavo.

Po plačilu kotizacije boste ob pravem času prejeli natančne informacije glede poteka tabora in vseh formalnosti. Informacije, podane ob prijavi so zaupne.

OPOMBA ob epidemiji COVID-19:
Pred prijavo na tabor bodoče udeležence opozarjamo, da bo potrebno sledenje navodilom, ki jih bodo organizatorji podali glede trenutnega stanja z boleznijo COVID-19. Organizatorji tabora pozorno spremljamo trenutno stanje epidemije COVID-19. Sprememb v izvedbi tabora trenutno ne načrtujemo. V kolikor bi do spremembe prišlo, vas bomo o tem pravočasno obvestili. Strah pred morebitno okužbo s SARS-CoV-2 ("novi koronavirus", povzročitelj COVID-19) NE VELJA kot tehten razlog za odjavo.

DODATNE INFORMACIJE: dobite na elektronskem naslovu ana.skledar00@gmail.com (vodstvo tabora).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy