SZINT állítás - visszajelzés kérése
Kedves Érdeklődő! 

Szeretnénk visszajelzést kapni az általunk vezetett személyiségintegrációs állításokkal kapcsolatos véleményedről, tapasztalataidról.
Kérlek, válaszolj néhány kérdésre és 2000 Ft-os kedvezményt adunk neked, amit 2017. május 31-ig felhasználhatsz bármelyik, a "Szint a Grálban" vagy a "Családállítás & személyiségintegráció" Facebook oldalakon, vagy a www.bottyankatalina.blogspot.hu oldalon hirdetett állítói napon 2017. május 31-ig!

Köszönjük, hogy válaszaiddal megtisztelsz minket! Minden vélemény fontos nekünk!​

A kérdőív anonim és önkéntes. Ha szívesen válaszolsz, kérlek, kattints a következő sorban lévő kockára a folytatáshoz :) 

Szívesen válaszolok :) *
Required
1. Voltál már nálunk állításon? - több válasz is lehetséges! *
Hány alkalommal voltál nálunk állításon? - ha még nem voltál, értelemszerűen nem kell kitölteni :)
Életed mely területén kívántál/kívánnál változást elérni az állítás segítségével?  - több válasz is lehetséges! *
Milyen típusú speciális állításon vettél/vennél részt? - több válasz is lehetséges! *
Mennyire vagy elégedett az állításvezető(k) személyével, felkészültségével? A számok kiválasztásával fejezheted ki véleményedet 1-től 5-ig, ahol az 5 azt jelenti, hogy nagyon elégedett vagy. Ha még nem voltál állításon, ezt a kérdést nem kell megválaszolni.
Mennyire vagy elégedett az elért eredménnyel? A számok kiválasztásával fejezheted ki véleményedet 1-től 5-ig, ahol az 5 azt jelenti, hogy nagyon elégedett vagy. Ha még nem voltál állításon, ezt a kérdést nem kell megválaszolni.
Mennyire vagy elégedett a kapott élménnyel? A számok kiválasztásával fejezheted ki véleményedet 1-től 5-ig, ahol a 5 azt jelenti, hogy nagyon elégedett vagy. Ha még nem voltál állításon, ezt a kérdést nem kell megválaszolni.
Mennyire vagy elégedett a helyszínnel? A számok kiválasztásával fejezheted ki véleményedet 1-től 5-ig, ahol az 5 azt jelenti, hogy nagyon elégedett vagy. Ha még nem voltál állításon, ezt a kérdést nem kell megválaszolni.
Mennyire vagy elégedett az előzetesen kapott információkkal ? A számok kiválasztásával fejezheted ki véleményedet 1-től 5-ig, ahol az 5 azt jelenti, hogy nagyon elégedett vagy *
Mennyire vagy elégedett az árral ? *
Szívesen jönnél-e újra, illetve szívesen ajánlanád-e másoknak a személyiségintegrációs állítást nálunk? *
Kérlek, élményeidet, javaslataidat oszd meg velünk! Köszönjük!
Your answer
Szeretnéd-e, hogy az alapértelmezett helyszínen kívül (Budapest, Grál ház) máshol is legyen személyiségintegrációs állítói nap?
Ha szeretnéd, hogy legyen máshol is állítói nap, kérlek, írd ide a javaslatodat. Állítói nap minimum 8 résztvevővel indul új helyszínen.
Your answer
Ha szeretnéd, kérlek, add meg az elérhetőségedet! Ez természetesen nem kötelező, de így tudunk kapcsolatban maradni. Ha az ígért kedvezményt érvényesíteni szeretnéd, adj meg legalább egy becenevet, és azt küldd el a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com címre.  Köszönöm szépen a segítségedet!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service