Școala de Vară de arte plastice - Rășinari, 24-30 iunie 2018
Şcoala de vară de arte plastice organizată de către Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu, aflată la a treia ediţie, reînvie latura cultural-artistică a Răşinariului, prin invitarea a mai multor artişti profesioniști și debutanţi ce îşi vor exersa abilităţile pe uliţele comunei, surprinzând partea tradiţional rurală şi, bineînţeles, frumuseţile naturii. Astfel, comuna aflată la doar câțiva km. de Sibiu, va deveni un centru artistic important, fiind prezenți aici artiști din toată țara pentru o săptămână în care vor respira desen și pictură.

Rezultatele Școlii de Vară de arte plastice vor fi expuse publicului larg, cele mai bune lucrări de artă fiind vernisate în două expoziţii publice în Rășinari și Sibiu, ulterior transformate într-un catalog de artă ce va fi distribuit participanților.

Participantul cel mai talentat va avea șansa să organizeze o expoziție personală în cadrul unei Gale ce va avea loc la Primăria Municipiului Sibiu în luna noiembrie.

Save the date!
Perioada de desfășurare: 24-30 iunie 2018.
Locuri disponibile: 10 locuri (nu există limită de vârstă).

Sistemul de selecție al artiștilor participanți: deoarece locurile sunt limitate, selecția participanților va fi făcută pe bază de portofoliu, de către profesorii și mentorii acestei Școli de Vară.

Informații suplimentare: www.aios.ro/rasinari2018

Dacă dorești să participi la Școala de Vară de arte plastice de la Rășinari, te rugăm să parcurgi formularul din pașii următori. Prin completarea formularului îți arăți disponibilitatea participării și îți va garanta primirea mai multor informații via email însă nu va garanta participarea.

Timp necesar completării formularului: 2 minute.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy