Aanmelding Opleiding Initiator Hockey (INIHOC01)

Beste KMTHC- Trainer, Trainster,

Sportclubs hebben er alle belang bij om te kunnen beschikken over goed gevormde trainers. Sportbeoefenaars en ouders verwachten dat zij en/of hun kinderen in goede handen zijn. Een goede trainer heeft niet alleen het nodige enthousiasme maar zeker en vast ook kennis nodig!
De Hockeybond zelf stelt stilaan ook meer eisen naar trainers toe: Vanaf het seizoen 2018/2019 moet je het diploma Trainer B hebben om in Eredivisie en Divisie 1 te coachen en het Initiator diploma om U14/U16/U19 jongens en meisjes in Divisie 1 te coachen.

Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe structuur in de sportieve cel van onze club. Een van de belangrijke aspecten daarin wordt de ondersteuning en begeleiding van ons gemotiveerde trainerkorps, jullie dus. Aangezien jij dit bericht ontvangt willen we graag met jou als trainer op KMTHC aan de toekomst bouwen. Daarom wenst de club in het najaar van 2016 de opleiding "Initiator Hockey" van de Vlaamse Trainersschool op Mechelse te organiseren. De geplande data vind je in bijlage. Deze opleiding zal grotendeels worden gegeven door 2 van onze eigen toptrainers nl: Pieter Theuniers en Dominique Vanderauwera. We hebben ervoor gekozen om de opleiding af te ronden in een termijn van 3 maanden.

Wij raden het je dan ook sterk aan om zich in te schrijven voor deze opleiding. Als trainer groei je namelijk ook mee met de club. Indien je dit diploma behaalt, betaalt de club je inschrijvingsgeld van 140 euro terug op voorwaarde dat je zeker nog 2 seizoenen trainer blijft op Mechelse. Bovendien willen we het behalen van dit diploma ook financieel ondersteunen in je verloning als trainer. Vanaf volgend jaar zal er een nieuw tariefplan gelden voor onze trainers dat gebaseerd is op ervaring en diploma. Je hebt er dus zelf alle baat bij om hieraan deel te nemen en te slagen zodat je daarna recht hebt op een bonus als trainer! Een niet te missen kans dus aangezien de cursus op onze eigen club zal plaatsvinden.


Opgelet: De minimuum leeftijd voor deze opleiding is 16 jaar.

Uw familienaam *
Your answer
Uw voornaam *
Your answer
Uw geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Uw email adres voor verdere communicatie *
Your answer
Hockey Club *
Your answer
Rekeningnummer voor de terugbetaling *
Indien je dit diploma behaalt, betaalt de club je inschrijvingsgeld van 140 euro terug op voorwaarde dat je zeker nog 2 seizoenen trainer blijft op Mechelse.
Your answer
Reeds behaalde trainersdiploma's *
Your answer
Ik heb alle voorwaarden goed gelezen en ga hiermee akkoord *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms