Intresseanmälan
Nya Sandlyckeskolan - Din skola - trygg och aktiv med naturen som yttre klassrum.

Då Båstad kommun beslutat att stänga Sandlyckeskolan i Torekov har Stiftelsen Sankta Thora för avsikt att starta en F-6 skola med en idrott- och naturprofil i Torekov.

Nya Sandlyckeskolans profil baseras på modern forskning och beprövad erfarenhet. Med fokus på måluppfyllelse och barns utveckling bygger skolprofilen på ett pedagogiskt arbetssätt i kombination med idrott och rörelse för en optimerad kunskapsutveckling hos eleverna. Vi välkomnar elever från hela kommunen - Här har alla en plats och alla kan lyckas!

Stiftelsen har ingen ägare och det överskott som genereras går tillbaka in i verksamheten. Mer information om Stiftelsen Sankta Thora och om skolans profil hittar du på följande adress:

www.nyasandlyckeskolan.se

Vill du att Stiftelsen Sankta Thora startar en grundskola i Torekov med inriktning idrott och natur med start Ht 2022?

Inför ansökan till Skolinspektionen måste stiftelsen kunna påvisa att det finns ett tillräckligt stort intresse för den skola som vi vill starta. Därför ber vi dig svara på en kort intresseanmälan. Dina svar kommer endast användas i ansökan till Skolinspektionen samt för att skicka er information inför etablering av skolan.

Det är först efter godkännande från Skolinspektionen som vi kan ta emot elevansökningar. Alla som har svarat på denna enkät kommer att få information om vår ansökan och antagningsprocess.

Du som förälder/vårdnadshavare - Namn: *
Du som förälder/vårdnadshavare - Adress *
Du som förälder/vårdnadshavare - E-post: *
Här kan du som förälder eller vårdnadshavare fylla i information för ditt/dina barn som ert intresse avser. Namn och födelseår (barn 1) *
Namn och födelseår (barn 2)
Namn och födelseår (barn 3)
Namn och födelseår (barn 4)
Namn och födelseår (barn 5)
Är du intresserad av att placera ditt/dina barn i Nya Sandlyckeskolans fritidsverksamhet?
Clear selection
Vad är det främst som tilltalar dig med Nya Sandlyckeskolan? Du kan markera flera alternativ.
Om du för tillfället bor bortom pendelavstånd från Nya Sandlyckeskolan: Kan du tänka dig att flytta till Båstad kommun för att låta ditt barn gå i Nya Sandlyckeskolan?
Clear selection
Övriga synpunkter:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy