Årets Landsbyggare 2020
Vem eller vilka vill DU nominera till Årets Landsbyggare 2020? Priset för Årets Landsbyggare delas ut till dem som har gjort en insats för att skapa en levande landsbygd i Halland och visat på en positiv bild av entreprenörskapsklimatet.

HUR FUNGERAR DET?
Nomineringsprocessen är öppen för alla och ni kan nominera fram till den 31 januari, efter det utses tre finalister i varje kategori: entreprenör, entreprenöriell förening, attityd och ung. Det är styrelsen för Lokalt Ledd Utveckling Halland (LAG) som är jury och röstar fram finalisterna och slutligen vinnarna som presenteras under Landsbyggaredagen 2020 den 26 mars.

HUR GÖR DU?
Fyll i frågeformuläret med den person/organisation/företagare som du vill nominera inom respektive kategori. Du kan nominera i hur många kategorier du vill. Om du vill nominera fler i en och samma kategori måste du fylla i formuläret flera gånger.

Tips: tänk på att hänvisa till kriterierna (visas i frågeformuläret vid varje kategori) när du nominerar och skriv gärna så utförligt som möjligt, så är chansen större att din kandidat väljs ut!
Ditt namn *
Your answer
Din mailadress *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service