Мотивациски настан за иновативни стартапи
10:50-11:00 Регистрација на учесниците
11:00-11:10 Поздравен говор од лидерскиот тим на проектот
11:10-11:30 Презентација на проектот
11:30-12:00 Мотивациски говор на успешен претприемач
12:00-12:15 Дискусија со претприемачот
• Добри практики и искуства
12:15-12:30 Резиме и дискусија
• Прашања и одговори поврзани со идните проектни активности од страна на учесниците
Проект: Интелигентен пограничен акцелератор за иновативни ИКТ стартапи (иПГА)
Име и презиме *
Email *
Огранизација/Универзитет/Компанија *
Возраст *
Место на живеење (град) *
Телефон *
Заштита на лични податоци *
Ве известуваме дека за време на вашето учество на Мотивациски настан за иновативни стартапи организиран од Националниот центар за развој на иновации и претприемачко учење за проектот на ЕУ „Прекуграничен Акцелератор за иновативни почетни компании овозможени од ИКТ “се применуваат изјавите: - Настанот може да биде снимен и објавен од организаторот без финансиски придобивки и единствена цел да обезбеди знаење, образование и за некомерцијални цели. - Забрането е снимање и репродукција на снимките од учесниците на кој било начин или начин, за известување за трети лица, како и за нивната комерцијална употреба. ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ: Национален центар за развој на иновации и претприемачко учење Е-пошта: info@ncdiel.mk ЦЕЛ: Обезбедување учество на настанот преку Интернет. КАТЕГОРИИ ЗА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ- ЗА УЧЕСНИЦИ: - Име- Kомпанија / организација- Телефон- Град- Е-пошта. Период обработка на податоците: До 8 месеци
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy