Обучение "Социални иновации и предприемачество"
Национален младежки форум съвместно с испанската фондация "Училище за индустриално развитие" организира обучение на тема "Социални иновации и предприемачество", което
ще се проведе в град София в периода 2019г. Целта на обучението е да запознае участниците какво е социалното предприемачество, тенденциите в социалните иновации, кръгова икономика и здравен туризъм. По време на събитието участниците ще имат възможността да се запозная и докоснат до вече работещи социални предприятия в София.

Обучението е част от проект "Социалните иновации, територия на младежко предприемачество в селските райони на България" по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". Целите на проекта са:
- насърчаване на младежкото предприемачество, чрез добавяне на стойност към продуктите и услугите на здравния туризъм.
- увеличаване на достъпността и свободния достъп на младежи и младежки работници до информация и знания за предприемачеството на основата на цифрови методи за образование
- разширяване на разпознаваемостта на европейския социален фонд сред заинтересовани страни в специфични
бизнес ниши за практикуване на предприемачество.

Настаняването, храната и пътните разходи по време на обучението са осигурени от организаторите. Работният език на събитието е български език. Тъй като част от последващите дейности по проекта е посещение и обучение в Мадрид, Испания, с предмиство ще бъдат участници взели участие в първото обучение с оглед на развитие на вече придобитите умения и компетенции през първото.
Име *
Фамилия *
Телефон *
Имейл *
Град/село *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy