2018.10.25. 18.00 Biciklivel Itáliában- Képfestők/Barabás Villa -Jelentkezési lap
Az űrlap kitöltésével jelentkezel a KÉPFESTŐK 2018.10.25-én 18 órától tartandó élményfestésére.
Helyszín: BARABÁS VILLA - 12. kerület Városmajor utca 44.
Részvételi díj: 9.900 Ft/fő, amelyet a helyszínen készpénzben tudsz kifizetni és ÁFÁ-s számla igényedet is ott fizetéskor tudod jelezni.
FONTOS! A kitöltött jelentkezési lap elküldése után 48 órán belül VISSZAIGAZOLÓ e-mailt küldünk, hogy sikeres volt-e a jelentkezés! Ez NEM automatikus e-mail, mert mindenkinek személyesen erősítjük meg a jelentkezését a beérkezés sorrendjében, illetve a korlátozott számú helyekre a bejutást is csak így tudjuk igazságosan biztosítani! Amennyiben 48 órán belül nem kapsz visszaigazolást, írj a kepfestok01@gmail.com címre!
Ha elfogytak a helyek várólistára tudunk felvenni, amiről ugyancsak értesítést küldünk!
Az űrlap kitöltésével elfogadod az alábbi jelentkezési feltételeket: Amennyiben mégsem tudsz eljönni, kérünk, hogy legkésőbb az esemény előtt 5 munkanappal jelezd nekünk e-mailben (kepfestok01@gmail.com) Köszönjük! A lemondást kizárólag írásban tudjuk elfogadni! Amennyiben a részvételi szándékod nem mondod le időben, vagy 5 napon belül teszed meg, akkor a részvételi díj 50%-át kiszámlázhatjuk vagy a következő festésed alkalmával kell kifizetned az aktuális díjon felül.
Kérjük, hogy a meghirdetett időpont előtt 15 perccel érkezz a helyszínre, hogy a festést időben el tudjuk kezdeni! A festés során akril festéket használunk, ami nem káros az egészségre, egyúttal javasoljuk, hogy olyan ruhába gyere, amit nem féltesz annyira(kötényt adunk). Az eseményen dokumentáció céljából fényképek készülnek, ezzel kapcsolatos kérésedet az élményfestés helyszínén jelezheted.
Ha kérdésed merül fel hívd Kiss Mónikát a 06309978273-as telefonszámon. Az esetleges változtatások jogát fenntartjuk!
Várunk szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika
- *A megadott adatokat a hatályos adatvédelmi törvénynek (Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletnek, 679/2016 sz. rendelet) megfelelően kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át!
Email address *
Név *
Your answer
HA a festést ajándékba szánod, a résztvevő neve
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Város/irányítószám
Your answer
Hány fő számára szeretnél helyet foglalni? *
A fenti adatokra kizárólag regisztráció, az ügyfélkapcsolat fenntartása céljából, és a szolgáltatás teljesítéséhez van szükség. Hozzájárulásodat a jelentkezési lap kitöltésével adod meg, ez önkéntes és bármikor visszavonható. *
Amennyiben Ajándékkártya felhasználásával veszel részt a festésen, kérjük írd ide a kártya/kártyák sorszámát:
Captionless Image
Your answer
Dreama Tolle Perry: Kerékpárral Itáliában
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms