Steinerkoulun ABC - leikistä luovaan ajatteluun ENNAKKOTILAUKSET 1.9.2018 MENNESSÄ
Steinerkoulun ABC
Leikistä luovaan ajatteluun
- Jarno Paalasmaa

NYT SE TULEE!
Juhlavuoden kunniaksi uusi kirja steinerkoulusta!

Tilatkaa ennakkoon juhlavuoden tarpeisiin uutta kirjaa: lahjaksi, lobbaukseen, myyntiin, uusille vanhemmille, yhteistyökumppaneille, kiinnostuneille, opiskelijoille, henkilöstölle, ja kaikille yhteisössänne aktiivisesti toimiville perehdytykseksi!

Kirjassa on mukana Omassa rytmissä -kirjan parhaat palat ja paljon uutta, ajankohtaistettua asiaa steinerkasvatuksesta.
Kirja ilmestyy heti vuoden 2019 tammikuussa.

ENNAKKOTILAUSHINTA
1.9.asti 18€/kpl
myöhemmin n.22€
Tilauksiin lisätään postikulut.


Kirjan esittelyteksti:

Koulumaailman on uudella tavalla löydettävä vastauksia niin ilmastokriisiin ja ympäristökysymyksiin, digitalisaatioon ja tiedon luonteen muutokseen, monikulttuuristumiskehitykseen kuin yleisiin hyvinvointiin liittyviin haasteisiin.
Mitä ratkaisuja steinerkoulu voisi tarjota näihin tämän hetken suurimpiin koulu- ja opetusmaailman haasteiseen? Käytännössä myös oppilaiden kannalta mielekkäin oppiminen siirtyy vauhdilla koulun ulkopuolelle. Miten oppiminen tuodaan lähemmäs elämää ja mitkä ovat ratkaisut motivaatio -ja työrauhaongelmiin.

Kirjassa kehitetään ajatusta kokonaisvaltaisesta kasvatuksesta, joka huomioi tietojen ja taitojen oppimisen ohella myös luovuuden, tunne-elämän ja vuorovaikutustaitojen kehityksen. Kirjassa käsitellään myös steinerkouluun liittyviä ennakkoluuloja.

Vuonna 2019 steinerkoululiike täyttää 100 vuotta. Steinerpedagogiikka on ollut maailmanlaajuisesti hyvin elinvoimainen pedagogiikka ja se on pisimpään Suomessa vaikuttanut ja vahvimmin suomalaiseen koulujärjestelmään juurtunut vaihtoehtopedagogiikka. Steinerkoulut ja steinerpedagogiikka saavat kirjassa ajanhermolla olevaa tutkimusperustaista läpivalaisua ja kuvausta siitä, miten steinerpedagogiikkaa voi soveltaa uusissa yhteiskunnallisissa olosuhteissa.

Steinerkoululiikkeen 100-vuotis juhlavuonna 2019 ilmestyvä kirja on ajankohtainen ja monipuolinen kuvaus steinerkoulusta ja sen filosofisista taustoista ja arkikäytännöistä. Kirja välttää turhia vastakkainasetteluja peruskoulun ja steinerkoulun kesken ja keskittyy nimenomaan sen pohtimiseen, miten steinerkoulu vastaa nyt ja tulevaisuudessa koulu- ja opetusmaailmaan kohdistuviin yhteiskunnallisiin haasteisiin.

Kirjan avulla vanhemmat voivat saada perusteita oman lapsensa kouluvalintaan ja opettajat uusia näkökulmia yksilöllisyyden ja luovuuden tukemiseen koulussa.


SITOVAT ENNAKKOTILAUKSET TÄLLÄ LOMAKKEELLA!

Lisätiedot: Pia Pale p. 0443588826

Email address *
Tilaaja (henkilö) *
Your answer
Tilaaja (yhteisö)
Your answer
Laskutusosoite *
Your answer
Toimitusosoite, jos eri
Your answer
Tilattava määrä *
1.9. mennessä tilatut: 18€/kpl
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Steinerkasvatuksen liitto. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms