Prenumerera på Hundsport Jakthund!
Nu finns äntligen en tidning för dig som helst tillbringar din tid med hunden ute i skog och mark! Oavsett om du är aktiv jägare, mest brinner för hundträningen eller drömmer om att äga en jakthund i framtiden är Hundsport Jakthund tidningen för dig.

Hundsport Jakthund utkommer med fyra nummer per år. Den skickas till medlemmar i SKKs länsklubbar och Sveriges Hundungdom som valt den som bilaga till medlemstidningen Hundsport.

Vill du inte teckna medlemskap eller kanske redan är medlem men valt bilagan Hundsport Utställning? Då kan du prenumerera på Hundsport Jakthund! Välj mellan två olika erbjudanden.

1. 4 nummer av tidningen Hundsport Jakthund. Pris 195 kr/år
2. 8 nummer av tidningen Hundsport + 4 nummer av Hundsport Jakthund. Pris 425 kr/år
Hundsport Jakthund
Hundsport + Hundsport Jakthund
Personnummer *
Viktigt att skriva personnumret i rätt format ÅÅÅÅMMDDXXXX
Ditt namn *
Postadress *
Postnummer *
Postort *
E-postadress *
Telefonnummer
Behandling av personuppgifter
När du trycker på knappen nedan, "Skicka" så innebär det att du skickar personuppgifter till Svenska Kennelklubben.

SKK lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att SKK lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med SKKs berättigade intresse som rättslig grund.
Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande SKKs behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Svenska Kennelklubben. Report Abuse