Ansökan om auktorisationen Säkert undertak
Säkert undertak är auktorisationen som erbjuds medlemmar inom branschorganisationen Undertaksföreningen.

Säkert undertak är kvalitetsstämpeln på de undertaksföretag som borgar för hög kompetens och kvalitet på genomfört arbete samt en sund affärsmässig verksamhet.

Här ansöker du om Säkert undertak.

=> Fyll i detta formulär och klicka på Skicka.
=> Sänd oss samtliga bilagor (digitalt eller som brev) till kansli@undertaksforeningen.se.

Du ansvarar för att uppgifterna du lämnar är korrekta. Du som fyller i och sänder in formuläret ska vara behörig firmatecknare.

För mer specifik information, se https://undertaksforeningen.se/sakert-undertak. Där hittar du regelverk och en specifikation på de bilagor du förväntas lämna in samtidigt med ansökan.

- - -

OBS!
Är ditt företag redan auktoriserat som Säkert undertak innevarande år? Då ska du istället ansöka om förnyelse av auktorisationen för kommande kalenderår: https://forms.gle/UotpDhtS87trKXRPA
Email address *
Så skyddar vi dina uppgifter
Den 25 maj 2018 infördes den nya dataskyddsförordningen (GDPR) i hela EU. De nya bestämmelserna ersätter personuppgiftslagen (PuL) och skärper kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter. Att du känner dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss är något vi på Undertaksföreningen värdesätter högt.

http://www.undertaksforeningen.se/dokument/personuppgiftspolicy.pdf kan du läsa mer om hur vi skyddar och hanterar dina personuppgifter.
Är företaget medlem i Undertaksföreningen? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy