Prijava na radionicu "Teorija vjerovatnoće za djecu"
Šta su to statistika, analiza podataka i teorija vjerovatnoće? :) Iznenadili biste se da to ne moraju biti neke dosadne teme o kojima čujemo samo kada da odrasli pričaju na sastancima i TV-u!

Učenjem o ovim temama se učimo kako da tumačimo svijet oko sebe kroz podatke koje prikupimo, a kroz taj proces razvijamo vještine koje nas pripremaju za 21. vijek! ;)

Pridružite nam se na radionici "Teorija vjerovatnoće za djecu" namijenjenoj za đake uzrasta 6 do 9 godina. Radionica će se održati u prostorijama Udruženja mladih "TRIK" Kalesija u trajanju od 2h (s pauzom od 15 minuta). Na radionici ćemo se dobro zabaviti s instruktoricom Amrom Fazlić, diplomiranom inženjerkom elektrotehnike :)

Radionica će biti održana u dva termina 13. maj i 14. maj 2023. godine u terminu 10:30 - 12:30 za dvije grupe (max 20 učesnika/ce). Radionice su besplatne, a obroci i osvježenja su uključeni tokom pauze.

Prijavu je potrebno popuniti najkasnije do 12. maja 2023. godine.

Radionice se održavaju u okviru projekta STEAMeUP! kojeg implementiraju Naučno-umjetničko udruženje "Laboratorium" Tuzla i Udruženje mladih "TRIK" Kalesija uz finansijsku podršku Telemach fondacije.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naziv škole:
*
Ime i prezime osobe koja popunjava obrazac:
*
Kontakt telefon osobe koja popunjava obrazac:
*
Email osobe koja popunjava obrazac:
*
Ime i prezime učenika/ce (ako popunjavate za grupu učenika/ca, navesti samo broj koliko prijavljujete):
*
Odabir termina radionice:
*
Ukoliko imate pitanje ili posebne napomene, možete ih podijeliti s nama u ovoj rubrici.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy