Alpinisme Joves 17-18 de Març 2018
Activitat d'alpinisme al Pirineu ceretà els dies 17 i 18 de març, fent nit al refugi del CEG de La Molina. Sortides independents d'un dia, que consistiran a realitzar ascensos per canals principalment, així com intentar assolir el cim d'alguna muntanya. L' indret serà proposat la setmana anterior en funció de les condicions que hi hagi.


La sortida requereix d'uns coneixements tècnics mínims i d'una mica d'experiència en terreny nival d'alta muntanya. Responeu les següents preguntes per a realitzar la inscripció i per a que puguem tenir una idea general del nivell del grup. La reunió serà dijous 15 a les 20:45 hores a la seu del Club.

Material obligatori:

- Piolet
- Grampons
- DVA, pala i sonda
- Casc

L' organització es reserva el dret a fer modificacions d'última hora per a garantir el bon desenvolupament de la sortida.

Nom i Cognom *
Your answer
Correu electònic *
Your answer
DNI *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Ets soci d'alguna entitat excursionista? *
Ets membre del Grup Jove del CEG? *
Indica quines d'aquestes afirmacions són vàlides per a tu *
Required
Breu resum d'activitats hivernals que hagis fet
Your answer
Estàs assegurat? *
Com es tracta d'una sortida oficial cal estar assegurat, ja sigui per la federació o alguna altra entitat que cobreixi l'activitat. Qui no disposi d'assegurança n'haurà de tramitar una per als dies d'activitat.
Pots posar cotxe? *
La despesa en combustible es paga entre tots els ocupants del vehicle. Seria convenient disposar de cadenes per si de cas.
En cas afirmatiu, de quantes places disposes?
En total, sense descomptar conductor ni tripulants ja assignats
Your answer
Telèfon de contacte en cas d'emergència *
Indiqueu també la relació amb el participant
Your answer
AVÍS LEGAL
Es poden inscriure a les sortides o activitats del Club tant socis com NO socis. En el cas dels SOCIS, hauran d'estar al corrent dels pagaments. Si es tracta d'un antic soci, no haurà de tenir cap incidència enregistrada en la seva baixa del Club. En el cas dels NO SOCIS, la seva inscripció a la sortida tindrà caràcter provisional fins que coordinació els notifiqui la disponibilitat de plaçes no esgotades prèviament pels socis.

Les teves dades personals podran ser comunicades a tercers amb la finalitat de gestionar les inscripcions. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a cegracia@cegracia.cat.

Estic assabentada de les característiques, tècniques i equipament necessari per a fer la sortida. Assumeixo els riscos derivats de considerar-me capacitada a participar a la activitat. He llegit i estic conforme amb l'avís legal anteriorment exposat. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms