Aplikim - Bursë 100% Shkenca Kompjuterike & Punësim i Garantuar 2021
Kolegji Universum hap thirrjen për bursa të plota dhe punësim të garantuar👨🏻‍🎓📚🌎


✅Financim 100% i studimeve për tri vite të studimit👨‍🎓👩‍🎓;
✅Punë Praktike nga viti i parë, 20 orë në javë në kompanitë partnere për zhvillim softveri;
✅Shkëmbim semestral me bursë të plotë në 114 universitete në 26 shtete të Evropës;
✅Punësim i Garantuar pas diplomimit në kompanitë partnere.


Puna praktika ofrohet ne:
-Web Developer
-Programmer analyst
-Software developer
-Frontend Developer
-Backend Developer
-DevOps
-Mobile app developer
-QA Tester


Fito BURSË për 3 vite studimi ne Shkenca Kompjuterike dhe fillo karrierën si zhvillues softveri. Studimet Duale koncept Gjerman i financimit te studimeve nga bizneset! 🇩🇪

⏳ Afati i fundit për aplikim  20 Gusht  2020. Testi Pranues  me 25 Gusht 2021, ora 10:00 ne kampuset e Kolegjit Universum ne Prishtine dhe Ferizaj


Per cdo informate shtese, shkruani email ne info@universum-ks.org apo 044144062
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Emri *
Mbiemri *
Numri Telefonit *
E-mail *
Komuna ku jetoni *
Emri i Shkollës së Mesme dhe Qyteti *
Në cilin kampus dëshironi të ndjekni ligjëratat? (Bursat për Studime Duale vlejnë vetëm për kampusin e  Prishtinës/Lipjan dhe Ferizaj) *
Drejtimi/Programi që dëshironi të studioni në Kolegjin Universum *
Niveli i Gjuhës Angleze *
Pozita per te cilen aplikoni per punen praktike 20 ore ne jave gjate studimeve. *
Required
Nota mestare/suksesi mesatar  në Shkollën e Mesme *
Pikët në Testin e Maturës *
Ku keni dëgjuar për bursat 100% Studim dhe Punësim i GARANTUAR *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universum. Report Abuse