TSWV De Meet: 40 en een jaartje ouder
TSWV De Meet bestaat dit jaar 41 jaar! Een lustrum met een extra jaar: dat moet natuurlijk goed gevierd worden. Op zondag 23 juni hebben we daarom een mooi evenement voor jullie in petto bestaande uit twee delen: een fietstocht van ongeveer 100 km (gemiddelde snelheid 28 km/u) waarbij we de ZLM Tour (https://zlmtour.nl/) gaan volgen en een gezellige borrel plus bbq als afsluiter bij Café Bolle.

Het programma:
- 10:15: verzamelen bij Café Bolle
- 10:45: vertrek naar de start van de ZLM tour (High Tech Campus, Eindhoven)
- 12:45: na de start van de profs zullen wij een deel van hetzelfde parcours volgen en de profs halverwege nog een keer aanmoedigen.
- 15:30: terugkomst Café Bolle om de finish van de profs te zien of om te helpen vrijwilligen op het parcours.
- 17:30: borrel en bbq als afsluiter van een mooie dag

Ben je ook al enthousiast geworden? Wij in elk geval wel! En natuurlijk: wie jarig is die trakteert. Wij willen deze activiteit met alle plezier dan ook aan alle (oud)Metiers cadeau doen. Ben je geen (oud)lid of donateur? Dan ben je een Vriend van de Meet en ben je natuurlijk ook van harte welkom. Inschrijfkosten voor de bbq en borrel bedragen 12 euro per persoon.

Aanmelden kan tot en met 18 juni. Let er wel op: als je je aanmeldt, rekenen we natuurlijk op je aanwezigheid. Verdere informatie zal tegen die tijd naar alle deelnemers worden opgestuurd. Heb je voor die tijd nog vragen? Neem dan contact op met het bestuur: bestuurdemeet@hotmail.com
Email *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy