Inschrijvingsformulier Zomerkamp 2020
Zet je schrap voor Zomerkamp editie 2020! Reserveer via dit formulier je plekje in onze contactbubbel voor de vierdaagse (9-12 juli) in Oostende! Je kan ook aansluiten vanaf vrijdagavond 10 juli.

Dit jaar verblijven we in Jeugdverblijfcentrum Duin en Zee (Fortstraat 128) in Oostende, de thuisbasis van Jong Groen Middenkust!

Let op, inschrijven is verplicht. Gelieve het onderstaande formulier in te vullen én tijdig het correcte bedrag over te schrijven naar BE89 5230 8027 8285 met de vermelding van je naam en 'Zomerkamp 2020'. Je vindt de nodige uitleg over het keuzetarief terug in dit formulier. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling.
Wie zich inschrijft, wordt toegevoegd aan een whatsappgroepje en ontvangt enkele dagen voor het zomerkamp een mailtje met alle nodige praktische info. Alle inschrijvingsinfo wordt in strikte vertrouwelijkheid behandeld en conform de privacywetgeving.

Omwille van coronamaatregelen, uitgewerkt in overleg met o.m. De Ambrassade vzw en conform de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad, verblijven we in een 'contactbubbel' van maximaal 50 deelnemers. Indien volzet kom je op een wachtlijst terecht. Wie tot voor 5 dagen voor het zomerkamp ziek is mag niet deelnemen maar kan kosteloos annuleren.

Vragen die je niet kwijt kan via dit inschrijvingsformulier? Laat het asap weten aan de JG medewerker via rembert@jonggroen.be of geef een gil via het Facebookevenement (https://www.facebook.com/events/189680108970618/ )!

UPDATE 22/6: VOLZET- je kan je nog steeds inschrijven ... maar dan kom je op een wachtlijst terecht. Indien door een annulatie een plekje zou vrij komen dan contacteren we je zo snel mogelijk zodat je eventueel toch nog kan aansluiten.
Email address *
Je naam: *
Je geboortedatum: *
Je kan deelnemen indien je ouder bent dan 14 en en jonger dan 34 jaar. Omwille van verzekeringen, tarieven overnachtingsplaats en aansprakelijkheid, vragen we je geboortedatum (M/D/J) mee te geven.
MM
/
DD
/
YYYY
Je GSM-nummer: *
Je gsm-nummer wordt niet opgenomen in onze databank en wordt uitsluitend gebruikt voor het Zomerkamp. Na inschrijving voegen we je ook toe aan een whatsapp-contactgroepje. Indien je niet toegevoegd wenst te worden aan het whatsappgroepje... laat het ons weten via het opmerkingenvak.
Naam en GSM-nummer contactpersoon bij noodgevallen e.a.: *
Bij noodgevallen contacteren we met jouw toestemming de contactpersoon van jouw keuze. Je lief, je huisarts, huisgenoot, etc. Ben je minderjarig en/of heb je graag dat we geregeld bij iemand inchecken i.v.m. medicatie of andere ondersteuningsnoden? Vul hieronder dan de naam van een ouder/voogd/begeleider in. We behandelen deze gegevens in strikte vertrouwelijkheid.
Behoor je tot een risicogroep of is er sprake van een chronische aandoening? *
Je kan informatie vinden over wie tot de risicogroepen behoort via deze webpagina: https://ambrassade.be/nl/jeugdwerkzomer/zomerplannen/bijlagen-zomerplannen . Indien ja, dan is toestemming van de arts en/of ouder om deel te nemen aan het zomerkamp vereist en gaan we samen na hoe we een veilig zomerkamp kunnen garanderen.
Ik neem deel aan... *
Let op, omwille van getroffen coronamaatregelen is het niet mogelijk om slechts 1 dag deel te nemen of de groep te verlaten en later opnieuw aan te sluiten. Inchecken en uitchecken bij aankomst en vertrek is verplicht.
Mijn tarief: *
We hanteren ook dit jaar een vrij keuzetarief zodat leden die het niet zo breed hebben kunnen deelnemen dankzij de solidaire bijdrage van andere deelnemers. Het staat je vrij om, afhankelijk van je financiële situatie, een bijdrage te kiezen, ongeacht het aantal dagen dat je deelneemt. Afgezien van wat zakgeld voor een occasioneel drankje staat Jong Groen in voor alle kosten op het Zomerkamp (overnachting, maaltijden, activiteiten).Ter info: met een gemiddelde bijdrage van €75 p.p. kan Jong Groen instaan voor alle kosten. Maar dit is een vrijblijvende keuze. Gelieve tijdig het bedrag van je keuze over te schrijven naar BE89 5230 8027 8285 met de vermelding van je naam en 'Zomerkamp 2020'.
Ik fiets mee op donderdag 9/7 en...
Indien je aansluit op vrijdagavond hoef je hier niets te selecteren. Wil je graag deelnemen maar is de fysieke inspanning omwille van een lichamelijke beperking of letsel onmogelijk voor je? Laat ons dan zeker iets weten via het opmerkingenvak verder in dit inschrijvingsformulier zodat we samen een oplossing kunnen zoeken (tandem of (elektrische) rolstoelfiets, plekje in de bezemwagen, ...).
Clear selection
Kamerverdeling: *
We proberen bij de kamerverdeling zoveel mogelijk rekening te houden met ochtendmensen, avondmensen en nachtraven. Let op, o.w.v. coronamaatregelen zal ter plaatse wisselen van kamer(genoten) niet mogelijk zijn. We rekenen hiervoor op je verantwoordelijkheidszin.
Kamerverdeling (2):
Heb je wensen of vragen m.b.t. de toegankelijkheid van de kamers? Lig je liever op een niet-gemengde kamer? Laat het ons weten:
Allergieën? Speciale wensen of ondersteuningsnoden? Opmerkingen? Suggesties? Shoot!
Alle maaltijden zijn vegetarisch. Heb je allergieën of kan je hier en daar wat hulp gebruiken? Dienen we op de hoogte te zijn van eventuele medicatie? Is de inschrijvingskost voor jou een drempel of maak je je zorgen om andere zaken? Wil je graag meer specifieke info over de getroffen corona-maatregelen? Laat het ons hieronder weten of via rembert@jonggroen.be (medewerker Jong Groen).
Tot op het zomerkamp! Hou het Facebookevenement, de whatsappgroep (even geduld) en je inbox in de gaten voor alle programma-updates, getroffen corona-maatregelen en praktische info!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Jong Groen. Report Abuse