TCZ'80 Jubileum Tocht 2020 Interesseformulier
1980 - 2020: De toerclub bestaat dit jaar 40 jaar! Daarom wordt er op zaterdag 16 mei 2020 een mooie toertocht georganiseerd. Voor informatie over deze tourtocht, zie https://www.tczevenhuizen80.nl/40jaar

Vul dit formulier in vóór vrijdag 21 februari 2020 als je mee wilt fietsen. Het zou mooi zijn als je je snel aanmeldt, Dan kan de organisatie de kosten opmaken en proberen de eigen bijdrage zo laag mogelijk te krijgen.
Het is nog geen definitieve aanmelding. Je kunt je reactie dus later nog aanpassen door bijvoorbeeld dit formulier achteraf aan te passen of je wijziging door te geven via 40jaar@tczevenhuizen80.nl.

Wij hebben er nu al zin in!

namens de TCZ'80 40 jaar jubileumcommissie!
Ton, Dennis, Ambro, Jeroen, Erik en Geert
Email address *
Volledige naam *
Your answer
Voorkeur afstand *
Onderstaande routes zijn voorlopig. Definitieve afstanden en routes zullen een week voor de dag digitaal gedeeld worden. De afstand is belangrijker dan de snelheid! De laatste kilometers tellen, zeker als je te hard van start gaat. Deze dag doen we samen, zodat er niemand alleen hoeft te fietsen. Om de tocht voor iedereen comfortabel en uitdagend te houden streven we ernaar om meerdere groepen te maken.
*) De 160 en 280 km vertrekken een dag eerder, en zijn daarom inclusief diner en overnachting en een eigen bijdrage. De 80 km is gratis. Zie https://www.tczevenhuizen80.nl/40jaar
Wil je nog iets aan de organisatie kwijt?
Your answer
De 7 huizen keer 40 jaar routes (Voorlopige versie. Wijzigingen onder voorbehoud.)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy