Käsitys ry:n alumnilista
Käsitys ry:n alumnilista on tarkoitettu yhdistyksen alumni- ja työelämätoiminnan järjestämisen helpottamiseksi. Ilmoittautumalla alumnilistalle autat ylläpitämään käsityönopettaja- ja käsityötiedeopiskelijoiden aktiivista alumnitoimintaa.

Alumnitoiminta voi olla esimerkiksi erilaisten työllistymismahdollisuuksien esittelemistä nykyisille opiskelijoille, oman erikoistaidon kurssi-illan pitämistä Siltavuorenpenkereellä tai excursioiden järjestämistä yhdessä yhdistyksen kanssa. Yhdistyksen alumni- ja työelämätoiminta mahdollistaa sekä opiskelijoiden että jo alalta valmistuneiden alumnien välisen yhteistyön, joka rikastaa parhaimmillaan molempia osapuolia. Uudet opiskelijat saavat korvaamatonta kokemustietoa, opetusta ja neuvoja, kun taas alumnina kohtaat seuraajasi, pääset jakamaan vuosien varrella kertynyttä alan tietotaitoasi ja saat oven opiskelijoiden potentiaalin hyödyntämiseen. Tämä kaikki yhdessä uusien, vanhojen ja entisten kässäläisten kanssa yhdessä tehden ja toisiimme tutustuen!

Voit itse päättää, mitkä yhteystiedot haluat jättää yhdistyksen käyttöön. Tarkistathan kuitenkin, että jättämäsi yhteystiedot ovat ajankohtaiset ja toimivat. Voit ilmoittaa muutoksista tietoihisi sähköpostitse osoitteeseen kasitysry@gmail.com.

Lisätietoja-kohdassa voit kertoa enemmän omasta nykytilanteestasi, kuten siitä, millä alalla työskentelet tai millaisesta yhteistyöstä olet erityisesti kiinnostunut. Tässä kohdassa voit asettaa myös toiveita tai rajoituksia yhdistykselle yhteydenottoihin liittyen. Mikäli sinulla on konkreettisia tapahtuma- tai toimintaideoita, ne kannattaa lähettää sähköpostitse osoitteeseen kasitysry@gmail.com.

Täyttämällä lomakkeen liityt Käsitys ry:n alumnilistalle. Voit milloin tahansa erota listalta ottamalla yhteyttä Käsitys ry:n hallitukseen tai jäsenvastaavaan. Lisätietoja tietojen käsittelystä ja säilyttämisestä löydät Käsitys ry:n tietosuojaselosteesta yhdistyksen verkkosivuilta.

Käsitys ry ei koskaan luovuta tietojasi kolmannelle osapuolelle ilman lupaasi.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi *
Yhteystiedot (esimerkiksi sähköpostiosoite, sosiaalinen media tai puhelinnumero) *
Milloin opiskelit käsityönopettajaksi?
Lisätietoja tilanteestasi (Missä olet töissä, mitä teet, missä asioissa olet kiinnostunut yhteistyöstä Käsitys ry:n kanssa)
Ymmärrän, että tietoni tallennetaan Käsitys ry:n ylläpitämälle listalle alumnilistalle. Annan Käsitys ry:lle luvan säilyttää, tarkastella ja käyttää antamiani tietoja yhteydenottoon yhdistyksen alumnitoimintaan liittyen. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy