Formulär Bli medlem i SKVF
För att bli medlem i SKVF måste du fylla i nedstående uppgifter och sätta in medlemsavgiften (100 kr) på bankgiro 5029-8454 eller betala med swish till vårt nummer 123 122 24 96.

Du är medlem så snart du betalat in pengarna, men på grund av att vi är en helt idéell förening så kan det dröja en månad innan du får din skriftliga bekräftelse på betalningen från oss.

OBS! MÄRK BETALNINGEN med namn och personnummer, annars kan vi inte registrera ditt medlemskap. När vi fått in uppgifterna och medlemsavgiften kommer du få ett bekräftelsemail till den mailadress du anger nedan.
Tack för att du vill bli medlem!

Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Ort *
Your answer
Personnummer *
(ååååmmdd-xxxx)
Your answer
E-postadress *
Your answer
Telefonnnummer
Your answer
Eventuellt meddelande
Your answer
Jag godkänner att mina personuppgifter lagras enligt PUL *
Sveriges Kaninvälfärdsförening följer de lagar som finns, bland annat Personuppgiftslagen. Personuppgifterna som samlas in här får endast användas för administrativa uppgifter inom föreningen, till exempel för att hantera medlemsavgifter och gåvor. Det innebär också att vi kan skicka ut nyhetsbrev, information, föra statistik med mera. Uppgifterna sparas i vårt medlemsregister som endast styrelsen har tillgång till. Uppgifterna från medlemsregistret lämnas aldrig till någon tredje part.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms