Formulär Bli medlem i SKVF
För att bli medlem i SKVF måste du fylla i nedstående uppgifter och sätta in medlemsavgiften (100 kr) på bankgiro 5029-8454 eller betala med swish till vårt nummer 123 122 24 96.

Du är medlem så snart du betalat in pengarna, men på grund av att vi är en helt idéell förening så kan det dröja en månad innan du får din skriftliga bekräftelse på betalningen från oss.

OBS! MÄRK BETALNINGEN med namn och personnummer, annars kan vi inte registrera ditt medlemskap. När vi fått in uppgifterna och medlemsavgiften kommer du få ett bekräftelsemail till den mailadress du anger nedan.
Tack för att du vill bli medlem!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Förnamn *
Efternamn *
Ort *
Födelseår
Valfri uppgift
E-postadress *
Eventuellt meddelande
Jag godkänner att mina personuppgifter lagras *
Sveriges Kaninvälfärdsförening lagrar ovanstående uppgifter enligt rådande lagstiftning (GDPR). Vi lagrar dem för att kunna identifiera våra medlemmar, statistiskt undersöka vår målgrupp, planera event och för att ta kontakt med våra medlemmar. Uppgifterna kommer inte delas till andra är föreningens styrelse utan din tillåtelse. Du har rätt att återkalla ditt godkännande när du vill via info@skvf.se. Om du inte godkänner detta kan du tyvärr inte vara medlem i SKVF.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy