Hae Jyväskylän yliopiston liikuntatutoriksi!
Liikuntatutor on opiskelija, jonka tehtävänkuvaan kuuluu opiskelijoiden tutustuttaminen erilaisiin liikuntamuotoihin, -lajeihin, ja -palveluihin. Liikuntatutor vastaa tietyn opiskelijajoukon, yleensä oman laitoksensa opiskelijoiden tutustuttamisesta liikuntatarjontaan esimerkiksi lähtemällä liikkumaan heidän kanssa vaikka Jyväskylän Korkeakoululiikunnan ryhmäliikuntatunnille, palloiluvuorolle tai vaikkapa hölkkäämään metsämaisemiin. Myös erilaisten pienimuotoisten liikuntatempausten järjestäminen opiskelijoille on mahdollista LiiTu-porukalla.

Liikuntatutorin toiminnan tavoitteena on kasvattaa, kannustaa ja tutustuttaa vähän tai ei ollenkaan liikkuvia opiskelijoita liikunnalliseen opiskelijaelämään.

Tällä lomakkeella haet liikuntatutoriksi lukuvuodelle 2016-2017. JYYn liikuntasektori käsittelee kaikki hakemukset ja valitsee hakijoiden joukosta loistavan liikuttajaporukan seuraavalle lukuvuodelle.

Koulutus valituille järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun liikuntatutoreiden kanssa JAMK:in Rajakadun kampuksella 26.4.2016 klo 15-18. Kaikille hakeneille ilmoitetaan haun tulos hakuajan päätyttyä 22.4.2016.

Lisätietoja JYYn liikuntasektorilta sekä JYYn nettisivuilta:

Mikko Viitamäki
JYYn hallituksen liikuntavastaava
mikko.viitamaki(a)hallitus.jyy.fi

Oona Ståhle
JYYn sosiaalipoliittinen asiantuntija
sopo-asiantuntija(a)jyy.fi


www.jyy.fi/liikuntatutorointi

Sukunimi
Etunimi
Sähköpostiosoitteesi
Tiedekuntasi
Pääaineesi
Syyt, miksi haet liikuntatutoriksi
Kerro tässä osiossa miksi sinä olisit hyvä liikuntatutor, mitä annettavaa sinulla olisi vähän liikkuville opiskelijoille, kuinka usein liikut, mistä lajeista tykkäät, yms.

HUOM! Vastaa rehellisesti, liikuntatottumuksesi eivät vaikuta valintaan jos motivaatiota riittää

Miksi haluat liikuntatutoriksi?
Minkälainen liikkuja olet?
Oletko ollut ennen liikuntatutor?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta. - Terms of Service - Additional Terms