Prijava na radionicu za umrežavanje i izradu projektnih prijedloga u sklopu programa Europa za građane

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Istarskom zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organizira Radionicu za umrežavanje i izradu projektnih prijedloga za idući rok (1. ožujka 2016. godine) u sklopu programa Europa za građane 2014-2020.

Radionica će se održati u četvrtak, 14. siječnja 2016. godine, u Puli, u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc, Gajeva 3.

Tijekom radionice predstavit ćemo strukturu i sve mogućnosti financiranja sredstvima iz Programa te također čuti direktna iskustva iz primjera dobre prakse. Drugi dio dana bit će namijenjen umrežavanju sudionika/ca i osmišljavanju zajedničkih projektnih prijedloga, koje ćemo kasnije svi zajedno komentirati i dati eventualne sugestije za poboljšanje u cilju prilagodbe prioritetima Programa.

Ured i u novom programskom razdoblju 2014-2020 djeluje kao Nacionalna kontakt točka za ovaj Program Unije. Uloga Nacionalne kontakt točke podrazumijeva pružanje informacija o Programu potencijalnim prijaviteljima i široj javnosti te pružanje tehničke i savjetodavne potpore u izradi i prijavi projektnih prijedloga.

Radionica je sufinancirana od Europske unije u sklopu programa Europa za građane 2014-2020.
1. Naziv i vrsta organizacije (udruga, zaklada, javna ustanova, JLPS itd.) *
Your answer
2. Navedite područja rada vaše organizacije. *
Your answer
3. Ime i prezime osobe/a iz organizacije koje žele prisustvovati radionici (najviše 2 osobe po organizaciji). *
Your answer
4. Kontakt podaci osobe/a koje žele prisustvovati radionici (adresa elektroničke pošte, broj telefona organizacije). *
Your answer
5. Je li vaša organizacija dosad imala iskustva s prijavom projektnog prijedloga na natječaje u sklopu programa Europa za građane? *
Required
7. Ukoliko ste prijavili projektni prijedlog, ali nije odabran za financiranje, molimo Vas da navedete osnovne informacije o istom (mjera za koju je projekt prijavljen, godina prijave, uloga vaše organizacije, kratak opis projekta).
Your answer
8. Ukoliko predloženi projektni prijedlog nije bio odabran za financiranje, biste li htjeli da vam tijekom radionice pružimo savjete za poboljšanje istog?
9. Jeste li Vi i/ili vaša organizacija upoznati s ciljevima i strukturom programa Europa za građane u novom programskom razdoblju 2014-2020? *
Required
10. Planirate li prijaviti projektni prijedlog u sklopu ovog Programa na rok 1.3.2016.? *
Required
11. Ukoliko je odgovor na prethodno pitanje pozitivan, odaberite mjeru na koju biste prijavili projektni prijedlog.
12. Imate li već sada u vidu i potencijalne partnere za prijavu projektnog prijedloga? Ako imate, navedite u kojim su zemljama potencijalni partneri registrirani.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy