Webstock Awards 2019 - Propunere Proiect Best Experiential Campaigns
Premiile Webstock ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, realizate in Romania in ultimul an. La fel ca editiile anterioare, premiile Webstock 2019 se desfasoara pe parcursul a doua etape: preselectia si jurizarea finala.

Inscrierile pot fi facute pana la 6 septembrie 2019.

DESPRE CATEGORIE

Categorie dedicata proiectelor speciale isi campaniilor care combina mediul online cu spatiul offline, initiate de companii si brand-uri, ce pun accent pe oferirea unei experiente inedite audientei. Selectia nominalizarilor va fi facuta in functie de creativitate si aspectul “special” al proiectului. Sunt cautate proiecte intr-adevar deosebite, care au avut o idee puternica sau o implementare inedita. Nu sunt admise proiectele personale si campaniile de brand obisnuite si nici festivaluri, meetups, conferinte etc, dar sunt acceptate activarile creative ale brandurilor din evenimente. Un brand poate face maximum 3 propuneri. Contactati organizatorul pentru lamuriri suplimentare.

Nume Proiect /Campanie *
Your answer
Website/ Blog / Demo *
Link catre blog-ul / site-ul care a gazduit campania sau catre o resursa online unde pot fi vazute detalii suplimentare.
Your answer
Link-uri utile
Alte link-uri relevante daca este cazul. Link-uri spre creatii din campanie.
Your answer
Descriere proiect *
O descriere foarte scurta a proiectului
Your answer
Descrierea experientelor oferite *
Ce a facut concret brandul in campanie
Your answer
Contextul campaniei
Detalii despre contextul campaniei / proiect, provocare, target, perceptii etc.
Your answer
Ideea proiectului
Ce face acest proiect / aceasta campanie special(a).
Your answer
Rezultate online si offline
Rezultate sau cifre care sa arate impactul pe care l-a avut campania in online si/sau offline. Cifre care arata importanta proiectului.
Your answer
Prenume si Nume *
Ale persoanei care face inscrierea
Your answer
E-mail *
Al persoanei care face inscrierea
Your answer
Telefon
Al persoanei care face inscrierea
Your answer
Companie
Din care face parte persoana care face inscrierea
Your answer
Anul desfasurarii proiectului *
Your answer
IMPORTANT
Ne dorim foarte mult sa pastram legatura pentru urmatoarele editii Webstock, insa avem nevoie de acordul tau explicit privind viitoarele noastre comunicari, conform normelor GDPR. Te rugam sa ne oferi acordul de a putea comunica cu tine, bifand casutele de mai jos.
Politica de confidentialitate *
Am luat la cunostinta prevederile Politicii de Confidentialitate disponibila aici: http://www.evensys.ro/politica-de-confidentialitate/
Acord Marketing *
Sunt de acord ca Evensys sa prelucreze datele mele cu caracter personal pentru scopuri de marketing direct, in vederea transmiterii de materiale informative privind cele mai potrivite evenimente Evensys pentru mine.
Iti poti schimba optiunile in orice moment, printr-un click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail primit de la noi sau printr-un mesaj la office@evensys.ro. Pentru informatii suplimentare despre termenii nostri de confidentialitate, viziteaza site-ul nostru.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service