Bijzondere Bier Beleving Jeugdhuis Impuls
►►► Korte beschrijving ◄◄◄

Wat? ► Interactieve bierbeleving die je kennis en smaakpapillen grondig zal testen
Waar? ► Oude gemeenteschool Wijgmaal (Baron Descampslaan 105)
Wanneer? ► zaterdag 13 juli van 15u tot 17u30 (Too Dayz)
Wie? ► Iedereen met een passie voor bier en/of gezelligheid (16+)
Door? ► Jeugdhuis impuls in samenwerking met Leuven Leisure
Inschrijven? ► Via dit formulier of bij de kern. Kan in team van 2, 3 of 4.
Prijs? ► 20 euro per persoon, 15 euro voor leden
Betalen? ► Overschrijven naar BE47 0018 6185 5180, met vermelding van “bierbeleving” en je naam
Beloning? ► 100 euro aan streekbieren verdeeld over de beste groepen (met dank aan Straffe Streek) + unieke trofeeën
Daarna? ► Gratis optredens, gezelligheid en afterparty

►►► Volledige beschrijving ◄◄◄

Met de nodige trots stelt jeugdhuis Impuls voor tijdens Too Days 2019: De Boat Beerchallenge waar je onder professionele begeleiding de smaak en geschiedenis van verschillende bieren kan ontdekken. Het concept is dit jaar weer vernieuwd: niet enkel je smaakpapillen maar ook kennis en samenwerking zijn dit jaar een must.

Het team dat de beproeving het beste doorstaat ontvangt een mand vol streekbieren ter waarde van 50 euro! Ook de tweede en derde plaats worden beloond met oa een biermand ter waarde van 25 euro.

Voor deze Bijzondere BierBeleving © werken we opnieuw samen met Leuven Leisure, een bedrijf met de nodige kennis, ervaring én passie voor onze (bier)cultuur. Zij gidsen je door de verschillende smaken en testen tussendoor je kennis en smaakpapillen aan de hand van leuke en verrassende vragen en proeven. Kortom een activiteit die zowel de beginnende bier-enthousiasteling als de doorwinterde bierproever zal waarderen!

De beerchallenge gaat door op zaterdag 13 juli tijdens onze jaarlijkse Too Days. We openen de deuren van de oude gemeenteschool Wijgmaal (Baron Descampslaan 105) om 14u. Naast bier proeven kan je ook genieten van andere dranken, volksspelen, het gezelschap en (hopelijk) het mooie weer. De BBB start om 15u en eindigt rond 17u30. Daarna kan je nog genieten van gratis optredens en een knallende afterparty.

We kunnen je dit alles voorschotelen aan de unieke prijs van 20 euro per persoon (15 euro indien je lid bent van jeugdhuis Impuls). Voor dit bedrag proef je verschillende bieren en krijg je snacks tussendoor en een aperitiefbiertje achteraf. Inschrijven kan alleen of per team van maximum drie personen. Gezelligheid en genieten staan voorop, maar elk team dingt mee naar een streekbierenmand.

Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen. Betalen kan via overschrijving op BE47 0018 6185 5180, met vermelding van “bierbeleving” en je naam.

Email address *
Naam/Namen *
Inschrijven kan in teams van twee of drie personen. Per team doe je mee voor een mand met streekbieren ter waarde van 50 of 25 euro. Vul hier alle namen van de teamleden in.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service