Zomervakantie Zangworkshops
Schrijf nu in voor de verschillende workshops van Leonie Peerboom. Kom kennis maken met verschillende soorten manieren van zingen. Minimaal 4 aanmeldingen vereist per workshop. Maximaal 20 deelnemers.

Adres van workshop: Poolsterweg 3, Leeuwarden
Neem contact met ons op via 06 30 10 35 12 of info@leoniepeerboom.nl

Naam *
Your answer
E-mail *
Your answer
Mobiel telefoon nummer *
Your answer
Geboortedatum *
Your answer
Klassiek - Legit Zingen
Voor iedereen die mooie lijnen wil zingen, makkelijker hoog wil zingen en wil zingen met meer balans tussen ademstroom en ademdruk: de workshop Klassiek - Legit zingen van Leonie Peerboom. De dag waar elke klassieke zanger en/ of (zang)pedagoog bij moet zijn! Leonie Peerboom biedt je een helder verhaal en duidelijke oefeningen om zo de mooiste klank te ontwikkelen. Mooie lijnen, een goed vibrato, een mooie kern in je toon, een stevige body in je toonvorming; Leonie legt nog eens haarfijn uit hoe en waar deze onderdelen een belangrijke rol spelen in specifieke stijlen.
Op welke tijd kan je? Kies beide tijden als je de hele dag kan
Musical - Theater Zingen
De laatste jaren kent de musical een immense populariteit. Musical is een combinatie van gesprekken, dans en zang. Tijdens de workshop Musical Zingen gaat de aandacht voornamelijk uit naar zang. De leerlingen studeren met de workshopleider een nummer in en krijgen hiervoor de nodige zangtechniek aangeleerd.

De workshop Musical Zingen begint met een korte introductie. Hierna legt de workshopleider de techniek van het musical zingen uit. Om met zang een verhaal te vertellen is het belangrijk om emoties over te brengen met de stem en met lichaamstaal. Ook speelt de manier van presenteren een belangrijke rol. De technische aanwijzingen nemen de leerlingen mee tijdens het instuderen van een nummer. Het eindresultaat is een musicalsong, waarmee de leerlingen iedereen weten te overtuigen!

Op welke tijd kan je? Kies beide tijden als je de hele dag kan
Songwriting
Zelf je eigen liedjes schrijven?

Je wil je ideeën, gedachten en gevoelens graag uiten in eigen songs, maar je weet niet goed hoe je dat kunt doen. Je hebt wel eens een muzikaal idee, maar hebt er nog nooit een echte song van gemaakt. Je nachtkastje ligt vol met zelfgeschreven teksten, maar je doet er niet zoveel mee. Of je schrijft al eigen songs, maar wil graag weten hoe je deze kunt verbeteren. Herkenbaar? Wat dacht je van een workshop songwriting? In deze workshop maak je kennis met de belangrijkste elementen van een song - melodie, harmonie, tekst en vorm - en leer je hoe de synthese van deze bouwstenen uiteindelijk leidt tot een complete song, die jouw idee of gevoel uitdrukt. Er wordt gedurende de reeks individueel aan een eigen song gewerkt en tijdens de lessen is er ruimte om deze bij te schaven aan de hand van de feedback die je krijgt van je docent.

Eigen instrument meenemen mag!

Op welke tijd kan je? Kies beide tijden als je de hele dag kan
Basistechniek Zang
Iedereen kan leren zingen.

Met de juiste technieken kan elke stem gebruikt worden om te zingen, en zelfs zo, dat het mooi klinkt!
Gezond leren zingen op een manier die bij jouw past, dat is het doel van de zangles van Leonie.

Op welke tijd kan je? Kies beide tijden als je de hele dag kan
Rock Effecten
"Distortion, grunten, high screams, rattles, growls, ook jij kunt dat gezond aanleren! "

Als ik probeer met een rauw stemgeluid te zingen, dan lukt me dat soms, maar meestal beland ik in een hoestbui. Dat moet anders kunnen, want iedereen kan leren zingen met effecten.......

Het leek me een goed idee om een workshop te organiseren voor iedereen die ook wil leren z'n rauwe rockstem op te zetten of te optimaliseren. De verschillende effecten worden ook toegepast in jazz, soul en pop. Dat kan op een gezonde manier.

Op welke tijd kan je? Kies beide tijden als je de hele dag kan
Beter leren spreken
Duidelijk spreken is een vaardigheid die voor iedereen nuttig kan zijn om te oefenen, zeker voor het geval je een toespraak moet houden, een optreden als zanger(es) geeft, of zelfs als je gewoon aan een overvolle, luidruchtige vergadering moet deelnemen. Met voldoende oefening kan iedereen gemompel, een verkeerde uitspraak of razendsnel gebabbel, veranderen in een helder klinkende stem.

Want er zijn toch nog veel mensen die hun stem verkeerd gebruiken door de dag heen en moe/hees zijn aan het einde van de dag.

Op welke tijd kan je? Kies beide tijden als je de hele dag kan
Zang ervaring? *
Ik weet dat ik bij aankomst €20 moet betalen per workshop *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.