Vođenje programa u sklopu Leta za mlade na Štrandu
Leto za mlade na Štrandu je koncept koji Američki kutak Novi Sad i ove godine organizuje od ​3​. do 31. avgusta na novosadskoj plaži Štrand. Kao i ​prethodnih godina kod​ veštačke​ stene​ za penjanje​ na Špicu, u periodu od 17 do 21 časova radnim danima i vikendom od 14 do 20 časova posetioci Štranda moći će da pronađu najzanimljivije naslove knjiga, časopisa i stripova na engleskom jeziku.

Ideja koncepta uključenja građana jeste da se svim kreativnim i maštovitim osobama pruži prilika da svoje znanje ili veštine prenesu izvođenjem svog programa u okviru našeg kreativnog prostora. U obzir dolaze vođenje konverzacijskih klubova na engleskom jeziku, kreativnih radionica, sportskih, muzičkih, edukativnih programa, kao i onih takmičarskog tipa.

Sve što je potrebno jeste da ispunite ​online ​formular a mi ćemo vas pozvati na sastanak kada ćemo se dogovoriti oko detalja.

Molimo vas da imate u vidu da će se programi sprovoditi na otvorenom, da će Američki kutak obezbediti prostor, ulaz na Štrand i materijal (ukoliko je u pitanju radionica, a u obzir dolazi samo jeftiniji materijali, laki za nabavljanje i materijali koji se recikliraju).

Program bi se odvijao u periodu od ​3.​ do 31. avgusta i okvirno vreme za realizaciju jeste do 2 sata. Ukoliko je program zanimljiv i zahteva više vremena može se i ponoviti ili odvijati više dana.
Ime i prezime: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Kontakt telefon: *
Your answer
Kažite nam nešto o sebi: *
Your answer
Navedite naziv programa koji biste realizovali i ukratko sadržaj istog: *
Your answer
Za koji uzrast je program prilagođen? *
Your answer
Šta vam je od materijala potrebno za realizaciju radionice? Imajte na umu da u obzir dolaze samo jeftiniji materijali, laki za nabavljanje i materijali koji se recikliraju. (Ovo pitanje se odnosi na one predloge koji uključuju rad sa materijalima)
Your answer
Ovde nam možete napisati bilo kakav komentar ili sugestiju! :)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of American Corners Serbia. Report Abuse