High tea 11 oktober
Kom je ook gezellig high tea-en op zondag 11 oktober? We dekken de tafels feestelijk in en zorgen voor heerlijke hartige en zoete hapjes, en natuurlijk een feestelijke bubbel. Luid de herfstvakantie in met een high tea!

De hartige hapjes worden verzorgd door Genietlokaal. Denk aan lekkere broodjes met mousse van huisgerookte zalm en de hamburger van de Groninger Blaarkop mag natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast verrast Twan je uiteraard met meer hartige dingen.

De zoete kant komt uit de oven van Saakje het Bakmeisje. Naast verschillende puntjes taart, serveert ze natuurlijk ook een scone met zelfgemaakte jam.

De high tea kost € 29,95 pp
Hiervoor krijg je 6 hartige, 6 zoete items, een feestelijke bubbel en natuurlijk thee!

WAAR:
In de kas van Camping de Rousant in Zoutkamp organiseren we deze high tea's. In de bevestiging sturen we het adres en parkeertips mee.

HOE WERKT HET:
We organiseren van 10:30 tot 12:00 een sessie en de middag ronde zit vol. Door dit formulier in te vullen reserveer je een plekje. Je krijgt in de mail een bevestiging met daarbij een betaalbezoek. Wanneer je de betaling hebt voldaan is de reservering definitief.
Voor- en achternaam *
Op welk tijdstip kom je? *
Met hoeveel personen kom je high tea-en? *
06 nummer *
mailadres *
Adresgegevens (voor de RIVM richtlijnen) *
Hier is er ruimte voor eventuele opmerkingen
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy