Ansökan zombie Göteborg 5 okt 2019
Om du är seriöst intresserad av att vara med som statist under Run For Your Lives 5 oktober 2019, fyll då i detta formulär (är ni yngre vill vi att ni först pratar med oss och det är bland annat därför formuläret kräver att man är minst 18 år). Vi återkommer så snart vi hinner via mail. Se gärna vår FAQ på hemsidan om du har frågor. Genom att fylla i detta formulär accepterar du att vi sparar din data under urvalsprocessen.

Alla statister skall ha läst informationsbladet som skickas ut när ni blivit antagna, samt gärna gått med i FB-gruppen för att kunna få mer info. Observera att vissa e-poster som t.ex. hotmail kan krångla. Har ni inte fått svar under lång tid minst en vecka så är det bra om ni mailar oss på statist@runforyourlives.se
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Ålder *
Your answer
Kön *
Adress *
Your answer
Hemort *
Your answer
Mobil *
Your answer
E-post *
Använd en e-post du verkligen kan nås på (ej hotmail konton!), annars kan vi inte svara dig.
Your answer
Facebook *
Som främsta sätt att få ut information till våra hundratals statister använder vi Facebookgruppen. Man måste gå med i denna grupp, om så bara tillfälligt tills loppet är över. Har du inte Facebook skapar du ett tillfälligt konto eller ser till att någon annan kan förmedla informationen från facebookgruppen. Ange den e-post du vill bli inbjuden via.
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy