Ilmoittautuminen Pilpajärven kämppätalkoisiin
Pilpajärvellä talkoillaan iltatalkoissa ja viikonloppuisin pidempään: iltatalkoot yleensä klo 17-20 ja viikonloppuisin talkoillaan yleensä klo 10-16 ja siellä on tarjolla lounas talkoilijoille. Jos kellonajoissa on muutoksia, ne kerrotaan päivän kohdalla ilmoittautuessa. Tarvittaessa yhteislähtö Ynniltä puolta tuntia ennen talkoiden alkua, mutta voi tulla suoraan Pilpallekin (Kämpän osoite on Pilpajärventie 458, viimeinen mökki sillä tiellä). Suositaan kuitenkin yhteiskyytejä!

Et tarvitse mitään erityistä osaamista osallistuaksesi: kaksi kättä ja ohjeiden ymmärtäminen riittää! Suojaimia ja kypäriä on varattu lippukunnan puolesta.

Ja ei hätää, jos nyt ei aikatauluihisi sovi nämä talkoot, sillä talkookimara jatkuu mökin valmistumiseen saakka!

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Hannu Lisko (050-3853994 / hannu.lisko (at) iki.fi)


Varustaudu näin:

Pukeudu sään mukaisesti sotkuisiin työmaahommiin ja laita turvakengät tai muut tukevat työmaalle sopivat jalkineet jalkaan. Muista pukea riittävästi lämmintä/tuulenpitävää päälle! Omat työhanskat mukaan varsinkin, jos on tarkka niiden suhteen.

Pakkaa mukaan juomapullo. Viikonlopputalkoisiin myös omat ruokailuvälineet.

Voit ottaa mukaan omia työkaluja. Muista nimikoida/merkata omat tavarasi! Pilpalla on aggregaatti sähkön tuottamiseen mutta akku- ja bensatyökalut ovat suositellumpia.

Mihin talkoisiin osallistut? *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms