Orientació i tractament dels efectes de l’ús inadequat de les noves tecnologies als nens de primària.
Organitzada per Comissió de Mares i Pares Ampa Martinet
DIMARTS, 12 DE DESEMBRE DEL 2017 A LES 17 H
El projecte Tecnoatenció és un servei de prevenció, orientació i tractament dels efectes de l’ús inadequat de les noves tecnologies, fent especial incidència en la població infantil i juvenil. Avui en dia és pràcticament impossible pensar en una realitat sense Internet, telefonia mòbil, videojocs i tot tipus de tecnologies amb les que interactuem de manera quotidiana. Els efectes positius són palesos: l’agilitació de tràmits i gestions, l’accés a una quantitat gairebé il·limitada d’informació, la possibilitat de comunicar-se amb persones separades per una gran distància física en temps real… Tot això és, sens dubte, una revolució en la manera de viure, tant des de l’oci com en el món laboral.

Malgrat aquests aspectes positius, les tecnologies per si mateixes no són ni beneficioses ni perjudicials per als usuaris, sinó que això depèn més aviat de l’ús que se’n faci. Tot i que la inclusió de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a la nostra societat i les nostres vides és relativament recent, l’experiència en altres països i els estudis actuals realitzats en aquest àmbit semblen indicar que l’ús inadequat de les noves tecnologies pot acabar provocant una dependència o addicció.

Per tant, TECNOATENCIÓ POSA L’ÈMFASI EN LA DISTINCIÓ DE L’ÚS DE LES TIC I L’ABÚS, EL QUE ES PODRIA CONSIDERAR UNA DEPENDÈNCIA O ADDICCIÓ, AMB L’OBJECTIU DE PROMOURE L’ÚS RESPONSABLE DE LES NOVES TECNOLOGIES, ALERTAR DEL POSSIBLES RISCOS I DETECTAR POSSIBLES SITUACIONS PROBLEMÀTIQUES (ciberaddiccions i cyberbullying)

Nom i cognoms del teu/s fill-filla *
Your answer
Qui assistirà a la xerrada?
Curs/os *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Quants nens/es es quedaràn a l'acollida?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms