Prijava za akciju Rila i Rilska jezera 17 - 19.8.2018.
Dragi planinari,

Zahvaljujemo vam se što nam ukazujete poverenje da vas povedemo na planinarsku akciju. Pred vama je zvaničan formular za prijavu. Pre nego što ga popunite molimo vas da pažljivo pročitate ovo UPUTSTVO.

Potrebno je da tačno unesete sve zahtevane podatke kako bismo na vreme i efikasno planirali akciju. Nakon što prijavu popunite dobićete potvrdu na vašu imejl adresu. Ukoliko budete uspeli da popunite formular to znači da ima slobodnih mesta za akciju, u suprotnom bi vas sistem automatski odbio za prijavu.

Nakon registrovanja prijave potrebno je da uplatite akontaciju za akciju lično na sastanku u klubu, utorkom od 19 - 21 h ili on-line na račun kluba. Akontaciju za akciju uplaćujete u iznosu koji je naveden u programu akcije na sajtu kluba. TEK NAKON UPLATE AKONTACIJE VAŠA PRIJAVA POSTAJE VAŽEĆA. Ostatak novca uplaćujete na licu mesta pri polasku na akciju.

USLOVI ZA UČEŠĆE NA AKCIJI:
Svaki učesnik akcije učestvuje na ličnu odgovornost u skladu sa svojim psihofizičkim sposobnostima. Na akciji je potrebno u potpunosti se pridržavati uputstava vodiča. PSK Balkan i vodiči PSK Balkan ne snose ličnu i materijalu odgovornost za bezbednost i zdravlje učesnika. Popunjavanjem ove prijave slažete se sa navedenim uslovima.

Email address *
Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
Planinarsko društvo / klub / organizacija *
Da biste učestvovali na nekoj od akcija PSK Balkan morate biti član nekog planinarskog kluba ili društva ili slične organizacije. PSK Balkan nije turistička organizacija i na akcije vodi isključivo planinare.
Broj planinarske kartice *
Ukoliko ne znate upišite 000
Your answer
Broj lične karte
Samo za akcije van Srbije
Your answer
Broj pasoša
Samo za akcije van Srbije
Your answer
JMBG
Samo za akcije van Srbije
Your answer
Datum rođenja *
Your answer
Broj telefona *
Your answer
Planinarsko iskustvo *
Napomena za PSK Balkan
Ovde možete da upišete bilo kakvu napomenu za koju smatrate da je od važnosti za organizatora akcije.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service